Гороскоп на 16 жовтня по знаках Зодіаку. Левам допоможе наполегливість, а у Дів намічається професійний прорив

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 09:10
Місяць в Діві. Період, коли душевний стан відбивається на здоров'ї. Загострюється взаимозв'язок духовного і матеріального. Результатив­ность спілкування і взаємодії залежатиме від конкретики. Підвищується чув­ство обов'язку і відповідальності за доручену роботу.
гороскоп

Овен (21 березня — 20 квітня)
Не переоцінюйте своїх можливостей, цей день буде цілком хороший, якщо ви не станете братися за всі справи відразу. У всьому, що стосується професійної діяльності, будуть дуже корисними планування і строге дотримання графіка. Керівникам слід бути вимогливими до підлеглих, на переговорах з діловими партнерами можна зайняти жорстку позицію – так ви зможете захистити свої інтереси. Спілкування з друзями і улюбленою людиною буде приємним і дуже корисним, небажано багато часу проводити наодинці – вас долатимуть тривоги і не найприємніші роздуми. Не сприймайте близько до серця критичні зауваження родичів, упевненість у власній правоті позбавить вас від марних хвилювань.

Телець (21 квітня — 21 травня)
Великих успіхів зможуть добитися представники творчих професій, нові перспективи відкриються перед тими, хто вчиться або підвищує професійну кваліфікацію. Можна купувати побутову техніку або інструменти, будь-які речі, необхідні вам для роботи. Фінансова ситуація поки непроста, але є вірогідність її швидкого поліпшення. День підходить для професійних і дружніх зустрічей; відверта розмова допоможе вирішити багато питань. Можна вирішити проблеми особистого характеру, налагодити відносини з улюбленою людиною. Бажано утримуватися від відвідин сумнівних розважальних закладів і знайомств з легковажно настроєними персонами.

Близнюки (22 травня — 21 червня)
Не варто поспішати, навіть якщо здається, що події вимушують до цього. Надзвичайно важлива самоорганізація – саме завдяки ній ви не тільки справитеся з масою справ, але і зможете чудово відпочити, зробити невелику подорож або просто змінити обстановку. Старі друзі подадуть підтримку в складній ситуації, а їх ради допоможуть вирішити деякі проблеми особистого життя. У витратах потрібна помірність – сьогодні ви схильні керуватися не здоровим глуздом, а швидкоплинними бажаннями, що не кращим чином позначається на стані гаманця.

Рак (22 червня — 23 липня)
Цей день підходить для завершення справ, вирішення старих проблем і підбиття підсумків. Не поспішаєте братися за нові проекти – їх реалізація буде пов'язана з деякими труднощами і зажадає більше часу, чим ви чекали. Вірогідні крупні грошові надходження, можна розраховувати на повернення боргів. Зміцнюються ділові відносини, є шанс домовитися про співпрацю з новими партнерами, але підписувати договори рано. Порадують зустрічі з друзями і старими знайомими. Близькі готові на багато що, щоб позбавити вас від зайвого клопоту і тривог. У відносинах з улюбленою людиною проблем не виникне, якщо ви будете терплячі і не втратите здорового глузду.

Лев (24 липня — 23 серпня)
Леви менш, ніж зазвичай, упевнені в собі, чим зможуть скористатися їх недоброзичливці, недобросовісні колеги і сумнівні ділові партнери. Сумніви долають навіть тих, кому, загалом, нема на що скаржитися, примушуючи бачити події в похмурому світлі. Тим часом, позитивний настрій дуже важливий для досягнення поставленої мети. І чим раніше ви візьмете себе в руки, тим краще буде результат. Цей день хороший для тих, хто вчиться або займається дослідженнями будь-якого роду. Сприятливий збіг обставин допоможе вам скласти вірне уявлення про ситуацію, краще зрозуміти близьких людей і себе. Наполегливість і цілеспрямованість допоможуть добитися бажаного тим, хто прагне до змін в особистому житті.

Діва (24 серпня — 23 вересня)
Дуже хороші професійні перспективи цього дня. Ви зможете багато чого добитися завдяки умінню використовувати будь-яку отриману інформацію і покладатися на здоровий глузд і логіку там, де інші здійснюють помилки, діючи під впливом емоцій. Вірогідна поява нових ділових партнерів, впливових покровителів або інвесторів. Можна пропонувати нововведення, виступати з ініціативами, займатися довгостроковим плануванням. Дещо гірше ситуація в сім'ї, де взаємні претензії ростуть, як сніжний ком. А ваші вчинки, на жаль, лише сприяють цьому. Улюблена людина зможе зрозуміти, які справжні причини багатьох ваших вчинків, пробачити раніше здійснені вами помилки; у такій ситуації і вам слід проявити поблажливість.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)
Позитивні тенденції сьогодні виражені достатньо сильно, що сприяє швидкому рішенню самих різних проблем як в професійній, так і в особистій сфері. До вашої думки готові прислухатися все, у тому числі і високопоставлені персони; саме тому вам вдасться знайти не тільки надійних помічників, але і впливових покровителів. Прекрасний день для проведення ділових переговорів. Цього дня можна змінити на кращий і особисте життя, проявивши ініціативу при знайомствах. Ви чудово проведете час в колі друзів і близьких, але і відвідини багатолюдних заходів залишить приємне враження. Життєвий потенціал високий, ви не відчуваєте нестачі ні в цікавих ідеях, ні в енергії, необхідній для їх реалізації.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)
Цей день принесе вам великі успіхи і дозволить наблизитися до досягнення давно поставленої мети. Вплив позитивних тенденцій відчувається як в професійній, так і в особистій сфері, завдяки чому протягом всього дня ви відчуватимете себе упевнено і комфортно. Життєвий потенціал достатньо високий, легко дається вирішення різноманітних проблем, ситуації, що вимагають винахідливості і винахідливості, не бентежать вас.Сьогодні можна і починати нові романтичні відносини, і міняти до кращого що вже існують. Емоції і здоровий глузд знаходяться в рівновазі, не виникає приводів для хвилювань і тривог. У відносинах з молодшими родичами дуже важливі коректність і відчуття такту.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)
Це у багатьох відношеннях вдалий день, приємний і легкий. Досягнення поставленої мети дається легко, і навіть якщо недавні союзники відмовлять вам в допомозі, ваші плани будуть реалізовані. Можливе отримання грошей з несподіваного джерела, не виключені цінні подарунки, повернення боргів. Прекрасний день для покупок, облаштування будинку, оновлення гардероба.Щастя в любові вже не представляється чимось недосяжним, перспективи розвитку романтичних відносин дуже хороші. Цей день буде щедрим на знайомства і захоплення, вірогідна зустріч з людиною, яка надовго оволодіє вашими думками.

Козерог (22 грудня — 20 січня)
Не поспішаєте приймати важливі рішення, якої б області життя вони не стосувалися. Сьогодні важливо зберегти досягнуте, перешкодити недоброзичливцям зруйнувати те, що ви створювали насилу. Найбільшою мірою це актуально у сфері романтичних відносин: випадково упущене слово може зруйнувати взаємну довіру в парі, і навіть в найміцніших союзах відчуватиметься деяка невпевненість. Підтримку можна отримати від друзів і старших родичів, про свої проблеми слід розповідати тільки по-справжньому близьким людям. День підходить для інвестицій, рішення фінансових питань, укладення договорів. Вірогідні значні витрати, пов'язані з ремонтом, придбанням предметів інтер'єру і побутової техніки. Можна розраховувати на повернення старих боргів.

Водолій (21 січня — 19 лютого)
Хороший день; вплив позитивних тенденцій відчувається у всіх сферах життя, події, що відбуваються, радують, збіги виявляються вдалими. День принесе приємні сюрпризи. Можуть нагадати про себе старі друзі, з'явиться можливість побачитися з людьми, яких ви давно не бачили. Можливе отримання цінних подарунків або вигідне придбання дорогих речей.Це не самий відповідний день для світських розваг, відвідин суспільних зборів. У колі близьких друзів і улюбленої людини нудьгувати не доведеться, та і родичі знайдуть спосіб підняти вам настрій. Життєвий потенціал високий, перевантаження вам не страшні.

Риби (20 лютого — 20 березня)
Сьогодні ви зможете продемонструвати оточуючим завидні ділові якості і уміння творчо підходити до рішення будь-якої задачі. Велика вірогідність професійного зростання, отримання різноманітних заохочень; з'являються і нові обов'язки, але з ними ви справляєтеся без особливого клопоту. День підходить для укладення оборудок, обговорення фінансових питань, складання планів на майбутнє. Сімейні і романтичні відносини гармонійні, вплив негативних тенденцій мінімальний. Не доведеться прикладати зусиль, щоб подолати труднощі в романтичних відносинах або завоювати розташування симпатичної вам людини. Добре складуться поїздки. Надмірні фізичні навантаження небажані, як і будь-які порушення звичного режиму дня.