16 жовтня. Купуємо нерухомість

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 09:20
28 місячний день. «Завершення». День вимагає провести профілактику і перевірку гармонійного функціонування механізмів реалізації.
гороскоп

Цього дня рекомендується ментальна усунутість. Прагніть не включатися в ситуації, що вимагають активного засвоєння нової інформації, несуть аналітичні навантаження.

День дає можливість знайти свій власний шлях в земному житті і оцінити свої зусилля в досягненні земної мети. Сприятливий день, день Сонця, в який можливе духовне прозріння, йде алхімія душі. Період збагнення вищих істин, отримання духовної свідомості, день споглядання, розкриття всіх чакр і роботи з ними, роботи з снами (віщими).

Головне цього дня — утриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Слід також пам'ятати, що накопиченої в період Місяця, що росте, енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайка) не можна.

День не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується ухвалювати доленосні рішення (укладати брак, переходити на іншу роботу, міняти місце проживання тощо).

Сприятливо в цю місячну добу набувати або продавати землю, нерухомість, можна зайнятися серйозною перебудовою будинку або почати крупний ремонт тощо. Добре садити корисні рослини і сіяти добрі думки, але не можна пиляти і рубати дерева, рвати і навіть дарувати квіти. Рекомендується соковий голод. Дуже важливо берегти зір: краще трохи менше читати і не дивитися на яскраве світло.

Гороскоп по знаках зодіаку дивиться ТУТ.
 

ТЕГИ: гороскоп