17 жовтня. Женемо геть поганий настрій

Субота, 17 жовтня 2009, 09:19
29 місячний день. «Народження». Один з критичних днів! Природа систематизує об'єкти за принципом подібності доль — виникаючі ситуації є віддзеркаленням внутрішнього світу, а в поведінці тих, що оточують виявляються наші недоліки.
гороскоп

Рекомендовано проявити цілеспрямованість і стійкість до зовнішніх подій.

Місяці на небі не видно, а накопиченої раніше енергії залишилося украй мало. Це критичний день, коли негатив усього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленим у момент молодика.

Спробуйте самостійно відстежити свої думки і події цього дня. Якщо він для вас вдалий, значить, ви заслужили допомогу від темних сил, і ваша поведінка та думки далекі від добре відомих моральних принципів християнства або будь-якої іншої світової релігії. Труднощі, що виникають в цю добу, можна вважати за благо; оскільки вищі сили від вас не відвернулися і показують на зовнішньому рівні ваші проблеми. Високодуховна людина практично не відчуває впливу цього дня, але таких людей одиниці на нашій Землі.

Головні рекомендації по поведінці в 29-у добу - упокорювання і покаяння. Ми повинні покірливо приймати покарання, оскільки вони — результат того, що ми раніше зробили. Необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку ні про що погане не думати. Ніяких неспокоїв, сумнівів, ніякої муки.

Цього дня не можна повністю йти від справ і необхідно все доводити до кінця, але потрібна відповідальність і побудова надійного захисту від негативу, протистояння йому. Потрібно дотримувати піст, бути стриманими. Не можна починати нових справ і навіть планувати їх.

Слід відрубувати фальшиві зв'язки, гнати геть настирливих людей і настирливі думки, проводити чищення організму.
 

ТЕГИ: гороскоп