19 жовтня. Сідаймо на дієту

Понеділок, 19 жовтня 2009, 09:34
2 місячний день. «Накопичення». Цього дня чоловік, конкретизуючи свої бажання і можливості, створює свою Долю.
гороскоп

Тому важливо зробити правильний вибір: що ви хочете бачити в своїй долі, а що — ні. Слід серйозно віднестися до документів, укладення договорів, знайомств, покупок і пропозицій.

Цього дня прокидається апетит, тому благотворний вплив робить дієта. Процесу очищення допомагають лазня і великі фізичні навантаження. Можна також використовувати сухе голодування або монодієту (харчуватися весь день тільки одним продуктом). Добрі результати дає крупа, зварена без солі і масла.

Цього дня чуття вас не обдурить — ви можете по своїх відчуттях дуже точно визначити, яка їжа вам корисна, а яка шкідлива. То, що вам хоче, — те і корисно. Те, що не подобається, — шкідливо. Це відноситься не тільки до продуктів, але і до людей. Цього дня ви будете дуже гостро відчувати, з ким вам треба спілкуватися, а з ким не стоїть.

Не давайте виявитися цього дня жадності, а навпаки, проявіть щедрість. Зробіть кому-небудь подарунок, роздайте непотрібні вам речі — усе окупиться і повернеться сповна. Можна дати гроші у борг. Уникайте конфліктів і бурхливих спалахів емоцій.

Починати нові серйозні справи, як і раніше, не треба, продовжуйте обдумувати свої плани, накопичувати сили для їх здійснення. Добре починати цього дня цикл фізичних вправ або приступити до освоєння нових знань.

Гороскоп по знаках дивитися ТУТ.

 

ТЕГИ: гороскоп