Гороскоп на 20 жовтня по знаках Зодіаку. Сміливо переїздіть на нову квартиру

Вівторок, 20 жовтня 2009, 09:00
Місяць у Скорпіоні. Підсвідомість загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячі, капризніші і агресивніші. Тому період вельми конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами, влаштування на роботу і зміни місця проживання.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пов'язаний з професійними труднощами. Доведеться міняти свої звички, підстроюватися під новий, більш напружений, робочий ритм. Проте нагорода за докладені зусилля буде щедрою, і ви не пошкодуєте про те, що трудилися у поті чола. Підступи недоброзичливців примусять вас змінити свої плани, відмовитися від реалізації якихось важливих проектів, але зірки обов'язково дадуть вам можливість надолужити упущене. У особистих відносинах запанувала гармонія, навіть пари, що часто сварилися, насолоджуватимуться затишшям після чергової бурі. Настав час ухвалювати рішення, що стосуються майбутнього, і починати рухатися у вибраному напрямі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Професійні проблеми Тельців такі серйозні, що представники даного знаку можуть задуматися про зміну місця роботи або області діяльності. Не виключено отримання ділових пропозицій, які вас зацікавлять і здадуться вельми перспективними. Ухвалюючи рішення, прагніть керуватися тільки логікою і здоровим глуздом: амбіції і честолюбство навряд чи будуть хорошими порадниками.Обговорите свої проблеми з друзями: ви отримаєте хорошу пораду і відчутну допомогу в їх рішенні. Родичі готові захистити вас від будь-яких труднощів, але навряд чи зважаться обмежити вашу свободу. Романтичні відносини залишаться гармонійними, якщо ви не піддастеся швидкоплинним бажанням і встоїте перед численними спокусами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
 Близнюки схильні до зайвої різкості думок і висловів, що може стати причиною серйозних проблем в спілкуванні. Конфліктні ситуації можуть виникнути як на роботі, так і удома, і лише від ваших дій залежить, яким буде їх підсумок. Прагніть бути уважніше до тих, хто розділяє ваші інтереси, у міру сил надає вам допомогу; не бійтеся перестаратися у виразі подяці і симпатії.Цей день не сприяє розкриттю творчого потенціалу, але цілком підходить для роботи, що вимагає акуратності і зосередженості. Високий життєвий потенціал, вам не загрожує перевтома, хоча справ буде багато.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день, що характеризується зростанням життєвого тонусу і стабільним емоційним фоном. Сьогодні ви зможете добитися відмінних результатів в будь-якій справі, реалізувати свої сміливі задуми і утілити в життя оригінальні ідей. Діяти, правда, доведеться самостійно, але навряд чи це збентежить вас – ви легко обійдетеся без помічників і союзників.Сильний вплив позитивних тенденцій у сфері романтичних і сімейних відносин. Видатна інтуїція допоможе вам досягти взаєморозуміння з близькими людьми, а уміння спокійне обговорювати загальні проблеми дозволить уникнути конфліктів. Оптимізм і гарний настрій не покинуть вас протягом всього дня.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ситуація в професійній сфері стабільна, причин для неспокою немає. Ви готові самостійно ухвалювати важливі рішення і знаєте, де знайти помічників для реалізації нових ідей. Уміння пристосуватися до швидко змінних умов – одна з ваших сильних якостей, та і здатність зберігати віру в себе в будь-яких обставинах сьогодні напевно стане у пригоді. Багато радості обіцяє цей день закоханим, та і взагалі всім романтично настроєним представникам даного знаку. З'явиться шанс утілити в життя мрію про дальні мандри, відчути себе справжнім шукачем пригод. Не жалійте часу на спілкування зі членами сім'ї, вони потребують вашої уваги.

Дева (24 серпня – 23 вересня)
Потрібно концентруватися на питаннях кар'єри, оскільки сьогодні вам доведеться долати неабиякі труднощі на шляху до мети. Добрі результати принесуть переговори з керівництвом або партнерами, впливовими персонами. Можливі грошові надходження. У всьому, що стосується витрат, прислухатися потрібно не тільки до своєї інтуїції, але і до думки фахівців.Досить складний день з погляду романтичних відносин. Порозумітися з коханим важко, ваш обранець зосереджений на власних інтересах і цілях. Не варто ображатися і сумувати: вас чекає відмінний відпочинок в компанії друзів, нові враження, а незабаром – і увага улюбленої людини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не ухвалюйте поспішних рішень, навіть якщо йдеться про речі, на ваш погляд, малозначні. Дрібні помилки, допущені цього дня, можуть мати серйозні наслідки. Будь-яке спілкування пов'язане з труднощами, удвічі складно доведеться тим, хто сподівався цього дня знайти нових союзників і помічників. Не варто розраховувати на безумовну підтримку улюбленої людини, сьогодні ви почуєте в свою адресу скоріше критику, чим похвалу. Серйозної загрози стабільним романтичним відносинам немає, але вам слід утриматися від необачних вчинків, непослідовності в поведінці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не варто скромничати в бажаннях – сьогодні ви зможете добитися дуже багато чого, якщо не припините рух вперед після першої ж перемоги. Легко дається рішення практичних питань; у всьому, що стосується грошей і майна, вам просто немає рівних. Цікаві зустрічі дозволять значно розширити круг професійного спілкування, укріпити ділові зв'язки. Романтичні знайомства цілком вірогідні, можна справити сприятливе враження на людину, що викликала ваш інтерес. Скорпіони, що вже знайшли свою «половинку», не зможуть поскаржитися на недолік уваги з боку свого обранця, та і самі напевно знайдуть спосіб порадувати його.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви рветеся в бій, не замислюючись про те, чи дійсно зараз необхідно докладати героїчні зусилля для досягнення поставленої мети. Професійні перспективи хороші, проте шукати відповіді на всі важливі питання вам доведеться самостійно. Поступають цікаві пропозиції, але приймати їх можна лише тверезо оцінивши свої можливості. За нові справи братися з обережністю і помірним ентузіазмом.Складна ситуація складається в особистому житті, розбіжності з улюбленою людиною серйозно зіпсують вам настрій. Повернути душевну рівновагу допоможе спілкування з друзями – день підходить для невеликих вечірок і свят, розважальних заходів для вузького круга.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Спроби провести час з користю навряд чи увінчаються успіхом: несподівані події перешкодять Козерогам реалізувати свої плани на цей день. Не варто зневірятися – у вас залишається прекрасна можливість порадувати себе, насолодитися спілкуванням з близькими людьми, завести нові знайомства. Уникайте зайвої самокритики і прислухайтеся до своєї інтуїції, її підказки вірні і корисні. Зірки говорять про зниження життєвого потенціалу і можливе погіршення самопочуття. Велика вірогідність дрібних травм. Під впливом позитивних тенденцій знаходиться сфера фінансів, тут можливі значні зміни на краще.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям варто бути уважніше до свого здоров'я: сьогодні життєвий потенціал представників даного знаку декілька понижений, не виключені нездужання. Зірки радять знайти час для прогулянки на свіжому повітрі, але не дуже віддаляйтеся від будинку; будь-які подорожі вимагають підвищеної обережності. Досягнення поставленої мети в будь-якій сфері життя сьогодні для вас є здійснимим, хоч і після додатку деяких зусиль, завданням. Не відмовляйтеся від спілкування з давніми знайомими, друзями дитинства і юності: зустріч після довгої розлуки буде не тільки приємною, але і у багатьох відношеннях корисною. Деяким Водоліям цей день дасть можливість відновити перервані романтичні відносини або виправити помилки, які стали причиною розладу з улюбленою людиною.

Риби (20 лютого – 20 березня)
 День насичений подіями, нудьгувати вам не доведеться. Масу цікавих пропозицій отримають представники творчих професій, а також ті, чия робота пов'язана з роз'їздами і подорожами. Нові знайомства і невимушені бесіди в неформальній обстановці дозволять зав'язати ділові відносини, ви можете довіряти старим партнерам, та й сумніватися в нових союзниках немає підстав. Дуже хорошим буде день для закоханих, романтичні настрої витають в повітрі, мрії збуваються, признаватися в своїх відчуттях в такій обстановці легко і приємно. Тих, хто знаходиться у пошуках своєї «половинки», чекають приємні зустрічі.