Гороскоп на 22 жовтня по знаках Зодіаку. Леви отримають важливу перемогу, а Тельці зануряться в роботу

Четвер, 22 жовтня 2009, 08:57
Місяць в Стрільці. Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними. Це хороші дні для кредитно-фінансової і юридичної діяльності. Не рекомендується займатися будівництвом.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам варто звернути особливу увагу на свої відносини з улюбленою людиною: цього дня можуть відбутися події, які змінять їх не в кращу сторону. Не проявляйте поблажливості до своїх «маленьких слабкостів», уникайте будь-яких проявів легковажності, не йдіть на операції з совістю – тільки надзвичайно гідна поведінка може уберегти вас від серйозних проблем. У іншому день непоганий, ви діяльні і енергійні в роботі, переконливі на переговорах, милі і товариські в колі друзів і родичів. Не виключені нездужання у тих, хто останнім часом зневажливо відносився до свого здоров'я.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці занурені в роботу, і в цьому немає нічого дивовижного – в професійній сфері день обіцяє успіхи справді грандіозні. Разом з новими союзниками ви зможете реалізувати давні ідеї або переглянути плани, які ще зовсім недавно здавалися вам нездійсненними. Фінансова ситуація сприятлива. На жаль, професійні справи і домашній клопіт віднімуть дуже багато час і сил, особисте життя і романтичні відносини відходять на другий план, що навряд чи доведеться за смаком вашій «половинці». Не залишайте улюбленої людини без уваги – якщо вас запідозрять в холодності, повернути відносинам минулу близькість вдасться нескоро.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
На Близнят чекає приємний і цікавий день, що дозволяє і попрацювати плідно, і відпочити чудово. Зірки сьогодні на вашому боці, тому будь-яка робота йде на лад, ідеї вас відвідують виключно вдалі, оточуючі настроєні доброзичливо – словом, можна насолоджуватися життям. Непогана ситуація складається і в професійній, і в особистій сферах – в обох випадках можна говорити про стабільність, але не рутину. Любителям гострих відчуттів також не доведеться скаржитися: можливість провести вільний час цікаво і увлекательно їм неодмінно представиться.

Рак (22 червня – 23 липня)
День був би цілком вдалим і сприятливим, коли б не дивна недовірливість, яка сьогодні властива Ракам більшою мірою, чим коли б то не було. У всім вам бачаться подвійне дно і таємний сенс, а по читанню між рядків ви цілком могли б поставити рекорд. Постарайтеся розслабитися і віднестися до того, що відбувається навколо, трохи легковажніше і оптимістично. Надзвичайно цікавим буде день для закоханих – романтичні відносини входять в нову фазу, що примушує серце битися частіше. Можливі вдалі поїздки, ділові зустрічі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам належить отримати важливу перемогу – вона не буде легкою, але стане вагомим доказом вашої переваги над конкурентами. Самий час блиснути діловими якостями, пошукати нових союзників і покровителів. Фінансова ситуація сприятлива, можна задуматися про крупні капіталовкладення і інвестиції. У особистій сфері також відчувається вплив сприятливих тенденцій, які будуть особливо сильними в другій половині дня. Цей час підходить для спілкування з друзями і родичами, участі в розважальних заходах. Життєвий тонус високий.

Дева (24 серпня – 23 вересня)
Девам належить займатися важкими справами, тому знайти надійних помічників і союзників варто наперед. Зірки радять відповідально відноситися до рішення навіть самих малозначних проблем, оскільки навіть дрібні промахи можуть мати серйозні наслідки. Особливо уважними повинні бути Деви, що займаються юридичною практикою. У особистому житті неприємних сюрпризів можна не побоюватися, події цього дня не застануть вас зненацька. Вдалий день для розважальних поїздок і екскурсій, шопінга, участі в суспільних заходах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Основні проблеми Терезів  пов'язані зі зниженням життєвого тонусу – саме з цієї причини представники даного знаку схильні бачити що все відбувається в похмурому світлі, недооцінювати свої можливості, та і просто скаржитися на життя. Тим часом, здоровий сон, правильне харчування, розумні фізичні навантаження могли б якщо не змінити ситуацію в корені, то, принаймні, значно виправити її. Дуже важлива підтримка близьких людей, особливо – старих друзів, тому від спілкування з ними відмовлятися не варто. Відносини з улюбленою людиною можуть піднести неприємний сюрприз, проте нерозв'язних проблем не виникне.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День дуже вдалий, цікавий і насичений. Перед Скорпіонами відкриваються різноманітні можливості; для того, щоб скористатися ними, доведеться проявити фантазію, але з цим у представників даного знаку проблем не виникне. Єдиний, мабуть, серйозний мінус – ваша підвищена емоційність, яка може спровокувати нездужання. Прекрасний день для спілкування з тими, хто вам дорогий – можна нічого не приховувати, ділитися своїми сумнівами і тривогами, не побоюючись нерозуміння. Юні представники знаку зможуть ухвалити вірне рішення, яке позитивно вплине на їх відносини з улюбленою людиною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День, який принесе Стрільцям багато радості. Вирішуються важливі для вас питання, відновлюється справедливість, з'являється довгождана можливість допомогти близьким людям. Ви схильні до виключно благородних поривів, під впливом яких забуваєте про логіку і здоровий глузд – сьогодні, втім, ніякого «покарання» за це не послідує. Дуже вдалий день для вирішення проблем в особистих відносинах, оскільки ви готові поглянути на себе з боку і спокійно оцінити ситуацію. Здатність визнати власні помилки дозволить вам відновити навіть, здавалося б, безнадійно зіпсовані відносини, не поступаючись своїми принципами.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
У професійній сфері ситуація складається не найприємніша – несподіваний поворот подій перешкодить вам реалізувати свої плани. Проте це не привід зневірятися і опускати руки: наполегливість і завзятість допоможуть вам все ж таки отримати досить важливу перемогу. День добре підходить для розвитку партнерських відносин, початку співпраці з новими партнерами. У особистих відносинах відновлюється гармонія, проте йдеться про дуже крихку рівновагу, яка може бути порушене у будь-який момент. Відноситеся дбайливо до відчуттів улюбленої людини, не випробовуйте його терпіння, відкладіть неприємні розмови – вам обом потрібний передих.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сильні позитивні тенденції, Водолії можуть не турбуватися про здійснення своїх планів – все йде добре, події розвиваються в сприятливому руслі. У діловій сфері грандіозних змін не передбачається, але можна говорити про загальну стабілізацію ситуації, можливості і з поточними завданнями спокійно справитися, і до здійснення нових проектів приступити. У особистих відносинах потрясіння і радикальні зміни теж вельми маловірогідні. Проте не виключені події, завдяки яким вам вдасться досягти взаєморозуміння з близькими, забути про колишні розбіжності. Юних представників знаку чекають цікаві поїздки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День, відповідний для реалізації давніх планів, повернення до старих ідей, а також вирішення проблем, які турбують вас протягом тривалого часу. Не упустите можливість знайти гідне застосування новим знанням, повною мірою проявити свої кращі якості. У сфері особистих відносин переважають позитивні тенденції. День підходить для спілкування з близькими друзями, старими знайомими. Відвідини багатолюдних зборів небажані: вам більше підійде спокійне проведення часу в приємній тісній компанії.