Гороскоп на 23 жовтня по знаках Зодіаку. Тельці, будьте пильні, ініціатива сьогодні карається

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 09:10
Місяць в Козерозі. Період рутинної роботи. Дні результативного мислення. Сприятливий час для зіставлення думок з дійсністю.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З професійної точки зору день вельми хороший. У складній ситуації ви будете на висоті, і напевно зможете не тільки знайти вихід з положення, але і надати допомогу колегам, які її потребують. Вірогідна поява нових ідей, пов'язаних з розширенням бізнесу або сфери діяльності, не виключено і кар'єрне зростання. Вдалими будуть відвідини суспільних заходів, добре пройдуть презентації, переговори в неформальній обстановці. Декілька гірше йдуть справи в особистій сфері. Близькі чекають від вас поступок і прояву гнучкості, відмовляючись при цьому прийняти до уваги ваші бажання і потреби. Не так-то просто зберігати хороший настрій в подібній ситуації, але вам це напевно вдасться.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Обережність і пильність важливі надзвичайно, особливо це актуально для тих, хто планував займатися домашніми справами або допомагати родичам. Ініціатива сьогодні карається; краще терпляче виконувати прохання, чим виступати з власними ідеями і пропозиціями. У питаннях, що стосуються майна і фінансів, ви можете покластися на свою інтуїцію – вона допоможе поступити правильно. Романтичні відносини знаходяться у сфері впливу позитивних тенденцій, і вірогідність змін на кращий в даній сфері вельми велика. Складаються сприятливі обставини для нових знайомств і розширення круга спілкування, виконання ваших давніх бажань. Зустріч із старим іншому допоможе побачити події недавнього минулого в іншому світлі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Позитивні тенденції сильні, а зірки безумовно на вашому боці. Не доводиться сумніватися в тому, що будь-які цілі можуть бути досягнуті – достатньо лише проявити винахідливість і наполягти на своєму, оскільки саме ваша точка зору на спірні питання є вірною. Вірогідне отримання принадних пропозицій про співпрацю, можна обговорювати питання, що стосуються зміни роботи. Активна життєва позиція дозволить вам отримати не тільки професійні, але і особисті перемоги. Можна чудово відпочити, прийнявши запрошення друзів або влаштувавши вечірку у себе. Не відмовляйтеся від нових для вас занять, незвичного способу проведення дозвілля – експеримент напевно виявиться вдалим.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте дуже обережні, якщо плануєте цього дня займатися хоч скільки-небудь серйозними справами. Велика вірогідність помилок, а також конфліктів з людьми, від яких залежить рішення важливих для вас питань. Бажано ставити перед собою досяжні цілі, відклавши на якийсь час реалізацію грандіозних планів – так ви зможете уберегти себе від зайвих хвилювань і знайти застосування своїм творчим здібностям.В день нелегких випробувань близькі люди стануть для вас надійною опорою. Загальними зусиллями вдасться вирішити побутові проблеми, а вечірка в колі друзів набудує вас на оптимістичний лад. Наступив відповідний момент для змін в житті, і почати можна з власного іміджу – результати експериментів в даній області вас напевно порадують.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День покажеться нецікавим: значних подій не відбудеться, а діла, якими вам хотілося б зайнятися, доведеться відкласти. Деякі Леви можуть навіть захворіти від нудьги, якщо вчасно не подумають про те, чим же, власне, можна прикрасити цей день. Пам'ятайте, що в організації розваг важливо не перестаратися; це стосується і активного відпочинку, і спілкування з друзями, і відвідини розважальних заходів. Висока вірогідність витрат, які завдадуть значного удару по вашому бюджету. Постарайтеся, принаймні, купувати корисні речі, а не дрібнички, що все придивилися. Сьогодні вам навряд чи вдасться отримати хороші поради або допомогу від близьких людей, розраховувати доводиться тільки на себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже важливо берегти себе, уважно відноситися до свого здоров'я: існує вірогідність нездужань, простуди, загострення хронічних захворювань. Особливо обережні повинні бути ті, хто здійснює цього дня довгі поїздки, подорожує по невивчених маршрутах. Ще одна сфера життя, яке сьогодні знаходиться під впливом негативних тенденцій, – фінанси. Утримайтеся від необдуманих витрат і не дозволяйте іншим людям розпоряджатися вашими грошима. У іншому ж день цілком сприятливий. Велика вірогідність професійних успіхів, вдалим буде початок роботи над новими проектами. У сфері особистих відносин також не виникне серйозних проблем, оскільки ви легко знайдете вихід з будь-якої складної ситуації.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Зірки на вашому боці – можна рухатися вперед, діяти рішуче і досягати поставлених цілей, все це не викличе утруднень. З'являється можливість реалізувати сміливі професійні плани, утілити в життя ідеї, що обіцяють великий прибуток. Помічники напевно знайдуться, але саме вам належить керувати їх діями і брати на себе відповідальність за те, що відбувається. Відносини з близькими людьми стабільні і гармонійні. Цей день підходить для сумісного відпочинку, відвертих бесід, обговорення довгострокових планів. Можливо і примирення після сварки, але лише в тому випадку, якщо ви дійсно готові визнати і виправити свої помилки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сімейні проблеми можуть виявитися вельми серйозними, якщо ви вчасно не приймете заходів для їх вирішення. Дозволяючи подіям йти своєю чергою, ви позбавляєтеся можливості контролювати що відбувається – наслідку цього можуть бути вельми сумними. Причиною суперечок з улюбленою людиною стане різниця в планах на майбутнє, а також в поглядах на життя в цілому. Реальний шанс поліпшити відносини представиться тим, хто готовий пожертвувати своїми планами ради блага близьких людей. Професійні ж перспективи вельми хороші, та і фінансова картина дуже сприятлива. З'являється можливість піднятися на новий ступінь кар'єрних сходів і взяти верх над конкурентами, не вдаючись до нечесних методів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День пройде спокійно, не принесе ні значних змін, ні серйозних випробувань. Можна спокійно займатися звичайними справами, спілкуватися із старими і новими знайомими, не побоюючись каверзи, обговорювати питання довгострокової співпраці. Фінансове положення може декілька погіршає, проте витрати не будуть марними. Найбільш значних успіхів в професійних справах зможуть досягти ті, хто активно використовує в своїй діяльності сучасні технології. Вдалий день для свят і вечірок, відпочинку у великій компанії. Нові знайомства піднімуть вам настрій, а турбота і увага друзів дозволять відчувати себе упевнено. Романтичне захоплення може багато в чому змінити ваші плани на життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Обережність в справах важлива надзвичайно: один невірний крок може перекреслити всі ваші досягнення останнім часом. Фінансова ситуація нестабільна, не виключені непередбачені витрати, втрати. Можливі поломки техніки, ремонт виявиться вельми дорогим. Проте впадати в паніку немає причин: вас оточують доброзичливо настроєні люди, готові у будь-який момент прийти на допомогу. Емоційний фон сприятливий, спілкування із старими і новими знайомими вас радуватиме. Це вдалий день для відновлення перерваних відносин, примирення після сварки. Можна обговорювати з близькими людьми плани, що стосуються спільного майбутнього, пропонувати щось незвичайне і навіть екстравагантне – ваші ідеї будуть прийняті прихильно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям слід проявляти розсудливість і обережність в справах, що стосуються майна. Ви легко розлучаєтеся з своїми речами, абсолютно не замислюючись про те, чи отримаєте їх назад, та і чужою власністю розпоряджаєтеся так же легковажно. Втім, знайдеться достатньо людей, охочих утримати вас від необачних вчинків, так що не пропускайте мимо вух корисні ради. Дуже хороший день для активного відпочинку, отримання нових вражень. Ви готові внести зміни до звичного образу життя, близькі відносяться до цього з розумінням і навіть схваленням, так що причин відкладати здійснення своїх планів немає. Можливим стає відновлення перерваних романних відносин, проте робити це слід лише після того, як ви розберетеся з своїми бажаннями.
 
Риби (20 лютого – 20 березня)
Не самий кращий день для роботи, можливі помилки в розрахунках, неприємні сюрпризи. Можна розраховувати на допомогу колег і керівництво, плідне обговорення важливих питань. Поліпшується стан фінансових справ, не виключені дорогі подарунки, вдалі покупки. У деяких представників знаку з'явиться нове джерело доходу. Зростанню життєвого тонусу сприяють заняття спортом і активний відпочинок на природі. Романтичні відносини розвиваються гармонійно, і ви поступите розсудливо, якщо не станете квапити події. У багатьох представників знаку з'явиться можливість внести зміни до особистого життя. Довіряйте своїй інтуїції – вона підкаже, як уникнути помилок.