26 жовтня. День відпущення гріхів

Понеділок, 26 жовтня 2009, 09:11
8 місячний день. «Народження». Добре починати здійснення будь-яких задумів. Імпульс, який Ви додасте своїм справам цього дня, підтримуватиме їх протягом всього місяця.

Прагніть цілеспрямовано витрачати сили. На цей день рекомендується призначити основні вкладення – це дасть максимальний ефект.

День очищення душі і тіла. Добре сьогодні чесно признатися собі в своїх гріхах. День хороший для звільнення від них – каятися буде легке, легко і прощатиме гріхи іншим людям.

Отже не пропустите сприятливу можливість: це день покаяння. Обдумайте своє життя, пригадайте минуле. Очищення душі Вогнем – одна з дієвих практик цієї доби.
Їжею для очисного Вогню може служити не тільки дерево в багатті на природі або в домашньому каміні, але й вогник звичайної свічки.

За допомогою психологічних методів реабілітації їх можна перевести з негативу в позитив. Не можна цього дня бути розбещеним і егоїстичним.

Добре готувати лікарські препарати від будь-яких хвороб.

Сон цього дня може бути віщим. Уві сні ви можете побачити натяки на ваше дійсне призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

ТЕГИ: гороскоп