Гороскоп на 27 жовтня по знаках Зодіаку. Раки зіткнуться з професійними труднощами, а Риби ризикують втратити друзів

Вівторок, 27 жовтня 2009, 09:10
Місяць у Водолії. В цей час підвищується відповідальність за власні вчинки. Ситуації сприймаються гостро і можуть привести до необоротних змін в долі. Проте, це хороший період, щоб змінити своє життя, змінивши відношення оточуючих до себе.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже неоднозначний день чекає Овнів: представникам цього знаку доведеться зіткнутися з труднощами як в роботі, так і в особистому житті. Дещо легше подолати перепони буде тим, хто готовий удатися до допомоги союзників. Спроби вирішити всі проблеми самостійно віднімуть багато сил, але навряд чи принесуть очікувані плоди. Напружена ситуація складається в особистому житті – і з улюбленою людиною, і з родичами порозумітися дуже важко. Близькі здаються вам незвичайно вимогливими і навіть капризними, хоча насправді вони просто потребують вашої уваги.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям варто бути обережніше в особистому житті: день пов'язаний із спокусами, яким не так-то просто чинити опір. Відносини стабільних пар можуть бути зіпсовані ревнощами, на жаль, не завжди безпідставними. Деяких Тільців чекає розчарування в улюбленій людині, інші зрозуміють, що неправильно розцінювали власні відчуття. З професійної точки зору день вдаліший: обставина складаються сприятливі, можна реалізувати старі задуми і приступити до роботи над новими проектами. Дуже хороша фінансова картина, вірогідні значні грошові надходження.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У роботі не все гладко: вас чекають складні завдання, а керівництво пред'являє дуже високі вимоги. У поєднанні з загальним зниженням життєвого тонусу це може привести до перевтоми, втрати інтересу до справ, які раніше були для вас пріоритетними. Фінансова ситуація стабільна, проте деякі очікувані надходження можуть небагато запізнитися. Відповідний день для спілкування з родичами, проведення вільного часу в крузі сім'ї. Зірки попереджають про те, що далекі поїздки і розважальні заходи навряд чи стануть для вас приємною розвагою. Спілкування з улюбленою людиною порадує.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться зіткнутися з професійними труднощами. Будьте готові присвятити немало часу роботі, яка здається вам позбавленою сенсу, виконувати сумнівні завдання керівництва, брати участь в обговореннях, що навіть віддалено не нагадують конструктивний діалог. Стане у нагоді вміння відгородитися від навколишньої суєти і зосередитися на власних справах. Відповідний день для активного відпочинку, вилазок на природу – останні позитивно позначаться на вашому самопочутті. Вирішення сімейних проблем не займе багато часу, ви легко порозумієтеся з родичами, порозумієтеся з друзями і улюбленою людиною.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже хороший день для укладення договорів, здійснення покупок і проведення інших фінансових операцій. Можна проводити переговори про отримання кредиту, домовлятися про співпрацю з впливовими людьми і представниками державних організацій. У Левів, чия діяльність пов'язана з наукою і інформаційними технологіями, з'явиться шанс піднятися по кар'єрних сходах. Емоційний фон відрізняється стабільністю, тому день підходить як для приємного спілкування з близькими, так і для обговорення і вирішення загальних проблем. Ви не позбудетеся душевної рівноваги, навіть якщо зовсім не все йтиме так, як хотілося б.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зможуть досягти успіху в різноманітних заняттях, і навіть з важких ситуацій вийдуть легко і витончено завдяки своєчасному отриманню допомоги від впливових покровителів. День відмінно підходить для реалізації сумісних проектів і пошуку нових союзників, проведення ділових переговорів будь-якого рівня. Дуже сприятлива і фінансова картина, можливі значні грошові надходження. Відносини з улюбленою людиною складаються непросто, вам доведеться проявити максимум терпіння, щоб уникнути конфліктів і сварок. Не варто вести відвернутих дискусій, обговорювати питання створення світу – саме такі теми стають сьогодні найбільш плідним грунтом для серйозних конфліктів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можливі труднощі у відносинах з колегами і керівництвом, особливо у Терезів, схильних брати на себе відповідальність за інших. Цей день абсолютно не підходить для того, щоб вирішувати організаційні питання і займатися реалізацією якихось сумісних проектів. Є шанс добитися успіхів у представників творчих професій, студентів і педагогів, які звикли вважатися, в першу чергу, на свої власні сили. Суперечливі відносини із старшими родичами, і треба сказати, що і ви в цьому частково винні. Чекаючи підтримки і допомоги, ви не поспішаєте ділитися своїми планами, та і справами тих, що оточують не дуже цікавитеся – така позиція навряд чи сприяє взаєморозумінню.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День несподіванок – і несподіванок, на жаль, не завжди приємних. Принаймні, в тому, що стосується роботи і навчання, вас чекають скоріше за проблему і трудність, чим радощі. Боротися з впливом негативних тенденцій буде легше тим, хто має надійних друзів і вірних соратників. Фінансова ситуація сприятлива, проте для крупних покупок і інвестицій це день не самий відповідний. Зате в особистому житті ситуація складається сприятлива. Є шанс порозумітися з симпатичною вам персоною, помиритися після сварки з улюбленою людиною або зав'язати знайомство, яке буде приємним і багатообіцяючим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Діяльні і невтомні Стрільці досягнуть успіху, якщо з самого ранку визначаться з довкола завдань, що вимагають негайного рішення. Спроби обійняти неосяжне не увінчаються успіхом, і навіть ваша майже невичерпна енергія не вистачить на те, щоб розібратися зі всіма проблемами, що виникають протягом дня. Відносини із старшими родичами складаються непрості, але навряд чи ви зрадите цьому значення – куди більше вас цікавить сфера романтичних відносин, і в цьому немає нічого дивовижного, оскільки саме в ній зараз переважають позитивні тенденції. Стрільці, охочі внести зміни до особистого життя, можуть скористатися моментом і проявити ініціативу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекають перемоги на професійному терені – перемоги тим більше значні, що взяті вони будуть самостійно, без допомоги і підтримки колег і високопоставлених покровителів. Цього дня у вас з'явиться можливість утілити в життя свої сміливі ідеї, реалізувати задуми, що дозволяють отримати значний прибуток. Недивно, що вся ваша увага зосереджена на роботі, а це означає, що знайти час для спілкування з родичами, друзями і улюбленою людиною навряд чи вдасться. Ви зможете уникнути докорів і образ, якщо настроїтеся на доброзичливий лад і проявите дещицю інтересу до справ близьких.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вірогідні вдалі переговори і багатообіцяючі знайомства. Особливі професійні успіхи чекають тих, чия діяльність пов'язана з численними роз'їздами, зустрічами, презентаціями. Крім того, день підходить для активного відпочинку, участі в світських заходах, відвідини театру і кіно. А ось візити в салон краси краще відкласти, і вже тим більше не експериментувати з новими косметичними процедурами і засобами. Емоційний фон сприятливий, обстановка в сім'ї буде спокійною, відносини з улюбленою людиною – гармонійними. В цілому це хороший день, що дозволяє використовувати вплив позитивних тенденцій в своїх інтересах.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто бути уважніше і обережніше в спілкуванні – сьогодні представники цього знаку ризикують втратити друзів або потрапити в пастку, розставлену недоброзичливцями. Пам'ятати потрібно і про те, що всього, що вам потрібне, ви сьогодні можете добитися самостійно, тобто немає ніякої необхідності просити про допомогу або шукати підтримку у впливових людей. Хороший день для спілкування з близькими, дружніх зустрічей, сімейних свят. Помірні фізичні навантаження сприятимуть зростанню життєвого тонусу. Для романтичних визнань підходить середина дня, а ось обговорювати з улюбленою людиною проблеми, що накопичилися, краще увечері.