Гороскоп на 28 жовтня по знаках Зодіаку. Терези перебувають в романтичному настрої, а Скорпіони досягнуть успіху в ділових відносинах

Середа, 28 жовтня 2009, 09:00
Місяць в Рибах. Психологічно складний період. Душевний стан формує наш духовний потенціал. Ідеали проходять випробування на міцність, а життя – на відповідність моральним принципам.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День непростий, але Овни, чий життєвий тонус сьогодні незвичайно високий, блискуче справляються зі всіма труднощами. Думки про те, що в цей непростий момент поряд немає надійного друга, звичайно, не додають оптимізму, але властива представникам даного знаку самовпевненість не дозволяє їм впасти в смуток. Поїздки принесуть відмінні плоди, а фінансова ситуація покращає, якщо ви діятимете рішуче і швидко. Не дивлячись на те, що ви не висловлюєте особливої зацікавленості в поліпшенні сімейних і романтичних відносин, вони складаються комфортно і гармонійно. Вчасно пускаючи ситуацію на самоплив, ви не тільки економите свої душевні сили, але й даєте оточуючим можливість проявити себе.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
У Тільців можуть виникнути серйозні проблеми з партнерами, не виключені й конфлікти в трудовому колективі. Корінь всіх бід в тому, що люди, яких ви звикли вважати надійними союзниками, порушують дане слово і не поспішають виконувати узяті на себе зобов'язання. Будьте наполегливі і не бійтеся показатися дуже упертим і егоїстичним: сьогодні виграє той, хто готовий захищати свої інтереси. У особистому житті, навпаки, не варто проявляти і тіні агресії, владності, егоїзму. Навіть якщо не все складається так, як вам хотілося б, дайте близьким людям можливість діяти на свій розсуд: виправити допущені помилки потім буде легше, ніж уникнути їх здійснення зараз.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнята серйозно турбують особисті проблеми, але за іронією долі чим більше уваги приділяється цій сфері життя, тим більше складною стає ситуація. Закоханим представникам знаку зірки радять зосередитися на власних справах, а не займатися аналізом вчинків і висловів «половинки» – сьогодні, всупереч звичаю, Близнюки схильні все ускладнювати і заплутувати. У роботі і творчій діяльності успіхи будуть вельми значними, якщо за будь-яку справу братися з душею. Якщо відчуваєте, що трудовий ентузіазм і ділова активність сьогодні вам не властиві, просто відпочиньте: працюючи як-небудь, ви навряд чи отримаєте гідні результати.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться провести багато часу в неприємних бесідах з родичами. Будьте готові знову і знову пояснювати, чому ухвалили ті або інші рішення, зробили вчинки, яких не чекали від вас близькі. Не так-то просто спокійно вислуховувати моральні і критичні зауваження, але спроба покласти край їм лише посилить і без того складну ситуацію. Зате відносини з улюбленою людиною безхмарні і приємні. Поки не зустріли свою «половинку»? Тоді старайтеся не засиджуватися удома: сьогодні можливі цікаві знайомства в поїздках, а також випадкові зустрічі з людьми, що щиро вам симпатизують.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви, зазвичай діяльні, активні і енергійні, сьогодні відчувають зниження життєвого потенціалу; може різко мінятися настрій, не виключені і нездужання. На роботі ситуація складається дуже непроста, від вас потрібні справді титанічні зусилля – чи варто дивуватися з того, що до кінця дня ви відчуватимете не радість від досягнутих результатів, а лише колосальну втому. На жаль, на підтримку близьких людей в цей непростий день розраховувати не можна. Ні друзі, ні родичі, ні улюблена людина не збираються проявляти поблажливість до ваших слабкостів. Хочете підняти собі настрій? Відвідаєте розважальний заклад в компанії нових знайомих, тільки не зловживайте алкоголем.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День, з одного боку, складний, а з іншої – дуже і дуже багатообіцяючий. Принаймні, сьогодні у вас не буде підстав дорікати зіркам в несправедливості: чим більше зусиль ви прикладаєте, тим краще виявляється результат. Можливі грошові надходження, не виключено повернення старих боргів і отримання цінних подарунків. Емоційний фон дня сприятливий, настрій буде хорошим. Дуже вдалий день для фізичної праці, активного відпочинку на природі, участі в спортивних заходах. Відносини з близькими стабільні; прагніть не ініціювати змін, до яких дорогі вам люди поки не готові.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези перебувають в романтичному настрої, і зірки роблять все можливе, щоб обставини і події дня цьому настрою відповідали. Іншими словами, можливість змінити своє особисте життя на кращий з'явиться у вас неодмінно, потрібно лише зуміти нею скористатися. Складно доведеться Терезам, що полягають в браку: можливі спокуси і провокації. У роботі ви зможете проявити себе з кращого боку, якщо не орієнтуватиметеся на думку тих, що оточують і «дорівнювати» на удачливіших колег. Дуже хороший день для початку роботи над творчими проектами, різноманітних нововведень, реалізації нестандартних ідей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони досягнуть успіху в ділових відносинах. Хочете змінити роботу? Призначте співбесіду на цей день, у вас будуть всі шанси отримати почесну посаду і високу зарплату. А ось власне в професійній діяльності необхідна гранична обережність, оскільки вірогідність помилок вельми велика. Найлегше буде тим Скорпіонам, які працюють в дружному колективі, згуртованій команді. У сім'ї атмосфера прямо-таки грозяна: достатньо будь-якої дрібниці, щоб худий і неміцний мир перетворився на добру сварку. Пам'ятаєте, що в будь-яких дискусіях з близькими ви повинні бути щирими і приймати до уваги не тільки ситуацію, що склалася, але і відчуття тих, що оточують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці повні сил і енергії, та і обставини складаються на користь представників цього знаку – а це означає, що день буде не просто «сприятливим», а по-справжньому вдалим. Не бійтеся важких справ і відповідальних рішень: сьогодні ви не допустите непоправних помилок. Достатньо хороша фінансова ситуація, варто купувати речі, які зроблять ваш будинок комфортнішим і затишнішим. Сімейні відносини радують стабільністю, ви можете не побоюватися докорів і критики родичів. Закохані також легко порозуміються один з одним. А ось тим, хто прагне до нових знайомств, потрібно бути розбірливіше: є небезпека захопитися абсолютно невідповідною людиною.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Козерогам належить займатися малозначними, але такими, що вимагають уваги і зосередженості справами. Дуже важливо, щоб всі ці різноманітні «дрібниці» не відволікали вас від головної мети – є небезпека захопитися другорядним і не встигнути у результаті найголовніше. Відносини з тими, що оточують непрості: навколо вас дуже багато люди, що просять про допомогу, а деколи і що вимагають повного самозречення. Постарайтеся не переходити розумних меж в своєму альтруїзмі: ваше самопожертвування, швидше за все, не буде оцінено по гідності. Для закоханих Козерогів день дуже хороший: порозумітися з своєю половинкою буде неважко, можна вирішити багато проблем, залишити у минулому розбіжності і спори. Знайомства чекають тих, хто планує відвідати світські заходи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День обіцяє Водоліям багато хорошого. Головне, що потрібний від представників даного знаку – настроїтися на діловий лад і не витрачати час дарма. Чим діяльніше і енергійно ви будете, чим з великим захопленням вдастеся до роботи, чим з великим піднесенням виступите на переговорах, тим більше вас порадуєте підсумки цього багатого на події дня. Світські розваги зірки радять відкласти – для них момент зараз не самий відповідний. Хороший день для спілкування з друзями і родичами, обміну думками з будь-яких питань. Терпіння зажадають контакти з представниками молодшого покоління, але і з цими «випробуваннями» ви справитеся гідно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам потрібно бути обережніше в спілкуванні – і явні недоброзичливці, і ті, хто видає себе за ваших друзів, напевно постараються цей непоганий день зіпсувати. Якщо ви умієте відстоювати свої інтереси і чітко позначати особисті межі, перетинати які стороннім не дозволяється, результати будь-якої діяльності будуть вражаючими. І на роботі, і удома ви можете укріпити свій авторитет, проявити себе з кращого боку. Ваша чарівливість чарівна, на недолік уваги представників протилежної підлоги скаржитися не припаде. Можливі експерименти з іміджем, зокрема вельми дорогі – сьогодні ви можете собі це дозволити.