28 жовтня. День активного відпочинку

Середа, 28 жовтня 2009, 09:10
10 місячний день. «Впорядковування». Хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв'язків і контактів.
гороскоп

Продуктивними виявляться поїздки, переговори. Договори, укладені цього дня, як правило, матимуть хороші перспективи. День розширення зв'язків і зміцнення авторитету!

День активного відпочинку. Перебіг енергії життя в людському організмі посилюється, сили можуть почати бити фонтаном. Ці сили треба направити на зміцнення відносин в сім'ї, на впорядкування житла.

У 10-у місячну добу неприпустимо проявляти удома негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами. Рекомендується медитація над власною кармою і кармою роду, з метою з'ясування лінії життя, зміцнення будинку, сім'ї. Добре починати будівництво нового будинку.

Десятий день – час відпочинку, якнайкращий день для російської парової лазні. Не можна бути корисливими і поверхневими. І взагалі творити у всіх сенсах – головний девіз цього дня.
 

Сни виконуються дуже рідко, хоча бувають барвисті і приємні.

У медичному відношенні з 10-ю місячною добою пов'язані кістки грудей. Неправильне використання енергії дня приводить згодом до порушення імунної системи і, як наслідок, до захворювань статевих органів, тобто ставиться обмеження в продовженні роду.

Гороскоп по знаках зодіаку дивитися ТУТ.

ТЕГИ: гороскоп