Гороскоп на 29 жовтня по знаках Зодіаку. Тільці, не розраховуйте на підтримку партнерів

Четвер, 29 жовтня 2009, 09:00
Місяць в Рибах. В цей час загострюються інтуїція і парапсихологічні здібності. Люди стають легко збудливими і емоційно нестабільними. Несвідома невпевненість, властива цьому періоду, сприяє душевному спілкуванню, але шкодить крупним починам.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів турбуватимуть проблеми, що виникли з вини ворогів і недоброзичливців. Боротися треба з причиною, а не слідством: наведіть лад в ділових відносинах, розірвіть зв'язки з людьми, які не втомлюються шкодити вам. Наступив відповідний момент для того, щоб відправитися в «самостійне плавання» – стосується це як професійної, так і особистої сфери. Фінансова ситуація сприятлива, можна непогано запрацювати, є шанс повернення старих боргів, про які ви вже встигли забути. Близькі люди будуть щиро раді вашим успіхам, у багатьох представників знаку з'являться приводи для свята у вузькому крузі.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Справи йтимуть тим краще, ніж більше самостійності ви проявите. Не варто розраховувати на підтримку і допомогу старих ділових партнерів і союзників – зараз вони зайняті вирішенням власних проблем, вам же потрібно діяти поодинці. Вдалий день для довгострокових інвестицій і покупки речей, призначених для тривалого використання. Чудово проведуть вільний час ті, хто запланував на цей день відвідини розважальних закладів або дружніх вечірок. У знайомій компанії ви відчуватимете себе спокійно і комфортно, в новій – зав'яжете багатообіцяючі знайомства.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чим менше зусиль прикладають близнюки для досягнення мети, тим кращого результату їм вдається добитися. Не намагайтеся боротися з обставинами – краще пристосуватися до них, проявивши гнучкість, і пливти за течією. Можливе отримання цінних подарунків і принадних пропозицій, не виключений невеликий виграш в лотерею. Ті, що оточують легко попадають під вплив вашої чарівливості, на представників протилежної підлоги ви справляєте незабутнє враження. Можна зав'язувати нові знайомства, проте варто мати на увазі, що зустріч в нічному клубі або іншому розважальному закладі навряд чи покладе початок серйозним відносинам.

Рак (22 червня – 23 липня)
Хороший спокійний день, що дозволяє реалізовувати старі ідеї і будувати плани, що далеко йдуть. Раки, від природи наділені критичним розумом, зможуть прийти до несподіваних висновків, проаналізувавши свої відносини з близькими. День підходить для спілкування з людьми, щиріше до вас розташованими, а ось завоювати симпатію персони, що не випробовує до вас особливого інтересу, не вдасться. Будьте уважні до свого здоров'я: життєвий потенціал понижений, тому можливі нездужання і загострення хронічних захворювань. Тим, хто планує займатися фізичною роботою, варто бути обережніше – є небезпека мікротравм в результаті перевантажень.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви не бажають перетруджувати, і зв'язано це не з лінню, а з правильним відношенням до потреб свого організму – представникам цього знаку безумовно потрібно передихнути. На щастя, сьогодні у вас буде можливість «поділитися» своїми справами з добровільними помічниками і перевіреними союзниками, доручити надійним людям вирішення ваших проблем. Бесіди з членами сім'ї не тільки сприяють отриманню душевного комфорту, але і дозволяють отримати масу корисної інформації. Зустрічі із старшими друзями і колишніми колегами відкриють перед вами нові ділові перспективи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви опинилися в непростій ситуації – все, що вони останнім часом робили в надії порадувати близьких людей, тлумачить помилково і поставлене ним в провину. Цей день пов'язаний із значним зростанням напруженості в особистих відносинах будь-якого характеру, загостренням суперечностей. Ситуація посилюється із-за деякої легковажності, з якою ви відноситеся до проблем і тривог тих, що оточують; мало хто може зрозуміти, що оптимізм ваш цілком обгрунтований, а упевненість в собі – виправдана. У справах можуть виникнути труднощі із-за розбіжностей з партнерами, але в цілому підсумки дня вас порадують. Можливі вигідні покупки і вдалі поїздки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Справи йдуть своєю чергою, і вас це цілком влаштовує – ні необхідності, ні бажання форсувати події у Терезів безумовно немає. Цей день хороший для складання планів на майбутнє, якими поки не ділитиметеся ні з друзями, ні з колегами, ні з керівництвом – лише після того, як будуть оцінені все «за і проти» рішення можна оповістити, інакше зацікавлені особи постараються переконати вас. Багато приємних емоцій подарують відвідини розважальних закладів, можливі несподівані запрошення від старих друзів або улюбленої людини. День підходить для виправлення помилок, що привели до проблем в особистих відносинах, проте не варто розраховувати на те, що очікуваний результат буде отриманий негайно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Проблеми у Скорпіонів виникають і на роботі, і удома, але представники цього знаку чудово знають, як потрібно діяти, щоб вирішити їх. Сьогодні досягнуть успіху ті, хто готовий зайняти активну життєву позицію, забути про лінь і зосередитися на досягненні поставленої мети, залишивши емоції осторонь. Холоднокровність, як це ні дивно, корисно не тільки в справах, але і в особистому житті: ті, хто йде на поводі у емоцій, лише ще більше заплутаються в непростих відносинах. Дуже вдалий день для поїздок, активного відпочинку, а також дружніх зустрічей. Життєвий потенціал високий, настрій стабільний.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У Стрільців є шанс отримати важливу перемогу над конкурентами, завдати недоброзичливцям удару, який корінним чином змінить розстановку сил. Відносини з союзниками і покровителями безхмарні, і вам не доведеться просити про допомогу двічі, щоб отримати її. Можливі грошові надходження; небажано набувати нерухомості і транспортних засобів. Підтримка родичів дасть вам можливість реалізувати свої сміливі задуми, утілити в життя багатообіцяючі ідеї. Улюблена людина до ваших планів відноситься скептично, але і це непогано – людина, здатна перервати політ фантазії і повернути вас на землю, сьогодні зайвим не буде.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги роблять багато важливого і корисного, досягають успіху в справах, що мають суспільне значення. У деяких представників знаку з'являться можливість і бажання зайнятися добродійністю. Хороший день для політиків, а також для всіх, чиє життя пов'язане з публічними виступами. Грошові надходження вас напевно порадують, а ось засмутити може те, що родичі спробують керувати вашими витратами. По можливості відкладайте придбання, які не схвалені членами сім'ї, інакше конфлікт затягнеться надовго. День підходить для побачення з улюбленою людиною, сумісної поїздки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям зірки радять утриматися від відвідин розважальних закладів – відпочивати сьогодні краще удома. А ось в роботі обмежень немає: ви можете досягти успіху в будь-якій справі, за яку візьметеся. Дуже хороший день для початку своєї справи або крупних інвестицій в бізнес людини, якій ви довіряєте. Вірогідне вдале для вас завершення тривалого судового розгляду. Будьте готові поклопотатися про старших родичів: сьогодні вони можуть бути більш вимогливі і капризні. Секрет доброзичливих і гармонійних відносин з близькими криється у вашому відчутті гумору – саме завдяки ньому проблеми швидко зникають з горизонту.

Риби (20 лютого – 20 березня)
В цілому день непоганий, лише одна сфера знаходиться у сфері впливу негативних тенденцій – на жаль, це романтичні відносини. Особливо важко доведеться тим, хто знаходиться в розлуці з улюбленою людиною; довгождана зустріч, що відбулася цього дня, навряд чи виправдає очікування. Прагніть зберігати спокій – саме воно дозволить уникнути сварок і зберегти взаєморозуміння. Вдалий день для роботи, ділових контактів, відряджень. Вирішення побутових проблем не відніме багато часу. У юних покровителів знаку буде шанс знайти досвідчених наставників і впливових покровителів.