Гороскоп на 30 жовтня по знаках Зодіаку. Риб чекає неспокійний день, а Близнюкам зірки радять відмовитися від поїздок

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 09:00
Місяць в Рибах. Психологічно складний період. Душевний стан формує наш духовний потенціал. Ідеали проходять випробування на міцність, а життя – на відповідність моральним принципам.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам потрібно звернути особливу увагу на стан сімейних справ: вірогідність конфліктів з домашніми дуже велика, і можна не сумніватися в тому, що ви почуєте немало докорів (втім, цілком обгрунтованих) і повчань. Прагніть зберігати терпіння і висловлюйте свою думку в коректній формі: спровокувати сварку легко, а ось відновлення миру зажадає старань. Фінансова картина несприятлива, багато хто усвідомлює, що опинилися «на мілині» із власної вини. Бажано відмовитися від покупки дорогих речей і розваг, пов'язаних із значними витратами.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Прекрасний день для нових знайомств, зустрічей з далекими родичами, спілкування з жителями інших міст і країн. Складніше буде порозумітися з тими, хто знаходиться ближчим – і в прямому, і у переносному розумінні цього слова. Сильний удар по вашій репутації може нанести розповсюдження неперевіреної інформації; прагніть не вірити чуткам і інших закликайте перевіряти будь-які отримані вісті. З професійної точки зору день вдалий хоч би тому, що вам вдасться провести всі заплановані заходи, не зіткнувшись з непереборними препятствіямі. Утримуйтеся від критики в адресу керівництва – подібні заяви можуть мати неприємні наслідки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам зірки радять відмовитися від поїздок, особливо – далеких і не спланованих належним чином. Представники даного знаку мимоволі виявляються учасниками заплутаних і непередбачуваних подій, а також винуватцями не найприємніших подій. Додайте до звичайного оптимізму небагато обережність, і ви убережете себе від багатьох неприємностей і потрясінь. Порадують відносини з близькими людьми – сьогодні ви не засумніваєтеся в тому, що маєте надійний «тил» за спиною. У рішенні складних питань допоможе улюблена людина: ваша «половинка» багато речей бачить у вірному світлі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки здатні на багато що, але дійсно значних успіхів доб'ються лише ті представники знаку, у яких є надійні друзі і союзники. Небажано діяти поодинці, а також експериментувати в професійній сфері. Новаторський дух вас, безумовно, прикрашає, але далеко не завжди нове перевершує добре забуте старе – в цьому у вас напевно буде можливість переконатися. Діяти рішуче стоїть тим, хто прагне до змін в особистому житті – прийшов час озвучити свої бажання і зробити все необхідне для їх виконання. День підходить для активного відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День був би просто чудовим, коли б не похмурий настрій, в якому проведуть його Леви. Причина душевних страждань представників даного знаку прозаїчна: засмучує їх стан власних фінансових справ. При цьому не можна говорити про те, що все йде з рук он погано, просто царственим персонам Зодіаку не вистачає засоби на виконання всіх відвідуючих їх цього дня бажань; змиритеся з цією ситуацією і ви побачите, що зірки приготували для вас немало сюрпризів. Перш за все, це нові знайомства. Вони будуть цікавими і багатообіцяючими, та ще і корисними з ділової точки зору. Дуже хороший емоційний фон, що сприяє гармонії у відносинах з близькими. І, нарешті, вас відвідає цікава ідея, реалізація якої дозволить змінити життя на кращий.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви повинні бути дуже уважні до старших родичів: конфлікт з ними, що почався цього дня, може затягнутися надовго. Каменем спотикання можуть стати фінансові проблеми або ваші плани на майбутнє. Спокійно вислухайте докори в легковажності і безвідповідальності, а потім поступите по-своєму: час покаже, що саме така позиція є вірною. Чудовий день для початку романтичних відносин. Прихильність, що зародилася сьогодні, буде довгою, міцною і взаємною. Можна одружуватися. Самотнім представникам знаку зірки обіцяють нові знайомства, вірогідність яких особливо велика в другій половині дня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам належить пережити непростий день. У професійній сфері складається складна ситуація, а ви, на жаль, не маєте в своєму розпорядженні інформації, необхідної для того, щоб ухвалити вірне рішення. Найрозумніше в цій ситуації – чекати і уважно спостерігати за тим, що відбувається навколо; така тактика доречна як в роботі, так і в особистому житті. Єдина сфера, що знаходиться під безумовним і сильним впливом позитивних тенденцій, – це фінанси. У вас є шанс отримати крупну суму, зробити вигідну покупку, укласти прибуткові операції. У поїздках будьте уважніше – не виключені неприємні події.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже обережними повинні бути Скорпіони, яких чекають ділові зустрічі і переговори: ви ризикуєте наговорити зайвого або в поспіху погодитися на умови, які буде важко виконати. Крім того, буде потрібно особливу пильність в поїздках – чим далі ви знаходитеся від будинку, тим вище вірогідність проблем і непорозумінь. Відносини з близькими людьми складаються рівно, особливо легко вам буде порозумітися із старшими родичами. Зірки обіцяють вам масу приємних вражень під час відпочинку на природі або відвідин розважального закладу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці проведуть немало часу в неприємних роздумах. Оптимізм, зазвичай властивий представникам даного знаку, сьогодні, на жаль, лише зрідка нагадує про себе, а тому і емоційний фон виявляється несприятливим. На щастя, ви можете розраховувати на підтримку близьких людей; особливо уважними і такими, що розуміють будуть старі друзі. День підходить для завершення роботи над старими проектами, а ось приступати до нових справ поки рано. Вірогідні зустрічі з давніми діловими партнерами, не виключений перегляд умов співпраці. У спілкуванні з тими, що оточують прагніть зберігати хоч би видимість доброзичливості, щоб не плодити надуманих образ і безпричинних сварок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів не на жарт розладнають події сімейного характеру; можуть відкритися несподівані обставини, вам доведеться змінити свої плани і відправитися в далеку і утомливу поїздку. У іншому ж день буде спокійним і рівним, професійні проблеми маловірогідні, нездужання вас не потурбують. Можливі зустрічі з давніми друзями, не виключено, що хтось з них звернутися до вас за допомогою. Утримуйтеся від необачних обіцянок – виконувати їх доведеться, що б цього ні коштувало. У романтичних відносинах потрібна відвертість.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям потрібно бути уважніше в роботі – дуже велика вірогідність помилок, які матимуть серйозні наслідки. Завдати удару по вашій репутації можуть люди, з якими ви колись поділилися своїми секретами; в мить, коли таємне стане явним, постарайтеся зберегти самовладання – у вас буде шанс все виправити. Не дивлячись на окремі неприємні моменти, день характеризується стабільністю емоційного фону і благотворним впливом планет. Можна розраховувати на прогрес в романтичних відносинах, приємні визнання і події, які дозволять вам завоювати розташування симпатичної персони.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає неспокійний, хоч і не позбавлений приємних подій день. Вірогідне отримання подарунків або крупних грошових сум, можливе укладення контракту на вигідних умовах. Ваші успіхи не залишають заздрісників байдужими, у зв'язку з чим можливі і неприємні ситуації, і двозначні зауваження у вашу адресу. Прагніть відноситися до цього філософськи, не дозволяйте недоброзичливцям зіпсувати вам настрій. З погляду особистих відносин день дуже вдалий. Можливі романтичні знайомства, побачення, любовні визнання. Близькі люди піднесуть приємні сюрпризи і напевно з розумінням віднесуться до ваших проблем.