Гороскоп на 3 листопада по знаках Зодіаку. Овни, не форсуйте події, а Водолії уникайте перенапруження

Вівторок, 3 листопада 2009, 09:00
Місяць в Тільці. Можна настроюватися на самостійну роботу, бути готовим приступити до реалізації нових проектів. Проте, перш, ніж виступати з ініціативою і пропонувати ідеї, зважте все «за і проти».
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі труднощі у відносинах з діловими партнерами і керівництвом, спори з колегами, розбіжності з однодумцями. Проте все це не перешкодить вам добитися значних професійних успіхів, здійснити свої плани і розширити сферу впливу. Не варто квапити події, форсувати ситуацію; постарайтеся у міру сил згладити гострі кути.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Можливі проблеми в професійних справах, поїздки і відрядження не виправдають ваших надій. Для досягнення мети буде потрібно багато зусиль, результат же буде вельми скромним – і не по вашій провині. Можна розраховувати на підтримку старих партнерів, в нові ж відносини слід вступати з обережністю, оскільки сьогодні ви звичайнішого довірливі. Фінансова ситуація стабільна.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День значного прогресу в професійній сфері. Ваша наполегливість принесе відмінні плоди, дозволить укріпити авторитет. Не слід обговорювати свої плани з малознайомими людьми, приймати до уваги інформацію, яку не вдається перевірити. У особистих відносинах серйозні зміни відбудуться лише в тому випадку, якщо ви самі виступите їх ініціатором.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви зможете добитися серйозних професійних успіхів, якщо діятимете самостійно. Сліпе наслідування чужим порадам може мати непередбачувані наслідки. Особливо складним для вас буде рішення фінансових питань; витрати, пов'язані з покупкою ліків або оплатою медичних процедур, виявляться вельми високими. Вам корисні невеликі фізичні навантаження, ігрові види спорту.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не варто боятися труднощів, вони обов'язково подолані – у вас достатньо завзятості, розум і уява, щоб знайти вихід з будь-якої, навіть найскладнішій ситуації. Покупки, зроблені цього дня, будуть вельми вдалими, але обійдуться недешево. Кращий спосіб вирішення проблем у відносинах з улюбленою людиною – відверта бесіда і визнання своїх помилок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Представники цього знаку схильні втрачати упевненість в собі і оптимізм із-за щонайменших утруднень, здійснювати необачні вчинки і слухати порадників, на яких не варто було б звертати уваги. Вам необхідні позитивні емоції, тому поклопочіться про те, щоб протягом дня у вас знайшовся час для приємних занять або відпочинку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
На роботі складається украй непроста ситуація, яку ви повинні узяти під контроль, що б цього ні коштувало. Сьогодні вам належить займатися виправленням чужих помилок, давати колегам цінні поради. Робота і домашні справи практично не залишать вам часу на розваги, будьте готові до того, що в раніше складені плани доведеться внести зміни.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Успіхів зможуть добитися тільки ті, хто готовий трудитися. Можливі розбіжності з колегами і сварки з керівництвом, не виключені фінансові проблеми. Нові завдання, рішенням яких вам сьогодні належить займатися, виявляються вельми складними, так що будьте готові призвати на допомогу свій досвід і інтуїцію. Бажано відмовитися від незапланованих поїздок і занять, пов'язаних з серйозним фізичним навантаженням.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Важко порозумітися з найближчими людьми. Ви не схильні шукати компроміси. Постарайтеся проявити трохи більше гнучкість – це вирішить багато проблем і дозволить вам відчувати себе куди комфортніше. У професійній сфері ситуація складається сприятливіша, вам не загрожують ні конфлікти з керівництвом, ні спори з колегами. З'явиться можливість реалізувати давні проекти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можна слідувати порадам, отриманим від колег і членів сім'ї, але інформацію, що поступає, все ж таки краще перевіряти. Легко справляючись з професійними проблемами, ви гальмуєте, коли приходить черга особистих справ. Життєвий тонус вельми високий, і ви напевно отримаєте задоволення від поїздок, дружніх вечірок, зустрічей з родичами. Фізичні навантаження повинні бути помірними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Бажано уникати перевтоми та не намагатися самостійно вирішити всі проблеми. Налагоджуються відносини з колегами і керівництвом, з'являється можливість домовитися про співпрацю з новими партнерами. У питаннях зміни роботи або роду діяльності проявляйте обережність. Можливі спори з улюбленою людиною, постарайтеся розібратися в своїх бажаннях і обговорите їх з близькими.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби діяльні і енергійні, проте схильні переоцінювати свої сили. Ви готові стати неформальним лідером в будь-якому колективі і цілком можете взяти верх в конкурентній боротьбі, проте слід пам'ятати про те, що романтичні відносини не повинні стати полем кривавої битви. Тим часом, життєвий потенціал має тенденцію до зниження, а тому нездужання і перевтома не виключені.