Гороскоп на 4 листопада по знаках Зодіаку. Тельцям посміхнеться успіх, а на Риб чекають вигідні придбання

Середа, 4 листопада 2009, 08:56
З погляду роботи і творчої діяльності день цілком сприятливий і багатообіцяючий. Можна навести порядок у фінансових справах, хоча грошові надходження навряд чи будуть значними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни відчують прилив життєвих сил і енергії. Цього дня краще уникати з'ясувань відносин як з друзями, так і з членами сім'ї – це заняття не приведе ні до чого хорошому. А ось зайнятися справами, навіть самими нецікавими і малозначними, варто – ви зможете добитися успіху багато в чому. Вірогідне поліпшення фінансового положення.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Успіх неодмінно посміхнеться тим, хто планує цього дня займатися серйозними справами. Якщо ви холоднокровно аналізуєте ситуацію і упевнені у власній правоті, перемога залишиться за вами. Проявлені цього дня старанність і працьовитість надовго ізбавят вас від фінансових проблем. Вечір проведіть з близькими.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день добре підходить для занять спортом, ви повні енергії. Легко дається рішення побутових питань, з'являється можливість зробити своє житло затишнішим. Вірогідні приємні сюрпризи від друзів і родичів. Романтичне побачення пройде добре, ви не пошкодуєте про те, що призналися в своїх відчуттях.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відкладіть нетермінові справи, сосредоточьтесь на відносинах з близькими і зміцненні здоров'я. Зайва активність протипоказана, а ось спокійний відпочинок доведеться вельми до речі. Ваша інтуїція посилюється, дозволяючи розуміти що оточують з півслова і об'єктивно оцінювати свої плани майбутнє. Вірогідні вдалі придбання.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не варто обмежувати свою фантазію: цього дня вас напевно відвідають оригінальні ідеї і несподівані творчі рішення. Можливо поліпшення матеріального положення, поява нових джерел доходу. У особистому житті відбуваються давно очікувані зміни, зараз важливо обдумати свої вчинки і не повторити колишніх помилок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вірогідні значні зміни на кращий в особистому житті. Проте не втрачайте готові і постарайтеся задуматися про наслідки необачних вчинків. Можливі великі витрати, пов'язані з розвагами і дружніми зустрічами. Не бійтеся уславитися жаднюгою і показати, що ваші можливості обмежені: інакше ризикуєте залишитися на мілині.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Деякі представники даного знаку можуть зіткнутися з неприємностями. Не витайте в хмарах – ваші ідеї хороші, але їм безумовно не вистачає реалізм. Всупереч звичаю, ви імпульсні і схильні до емоцій. Не забувайте про логіку, якщо цього дня вам належить ухвалювати важливі рішення. Порада друзів або родичів буде дуже до речі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Утримаєтеся від необдуманих вчинків – зараз ви ставите перед собою високі цілі, але вибираєте вельми сумнівні методи для їх досягнення. Це вельми складний день з погляду спілкування і підтримки будь-яких близьких відносин. Творчий потенціал знижується, при цьому потреба в нових враженнях вельми сильна. Скорпіони ризикують потрапити в авантюру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні ви схильні віддавати розпорядження, а не йти на компроміси, добиватися виконання своїх бажань, а не враховувати чужі інтереси. Наслідком цих тенденцій може стати погіршення сімейних і романтичних відносин. Варто поклопотатися про своє здоров'я – віддайте перевагу корисному відпочинку. Можливі вдалі поїздки, ініціаторами яких виступлять родичі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вірогідне отримання інформації, яка може вивести вас з рівноваги або примусити переглянути свої відносини. Не ухвалюйте поспішних рішень – перш, ніж діяти, потрібно зважити всі можливості і подумати про наслідки своїх вчинків. Не виключено, що вам доведеться скоректувати свої плани. Віднесіться до цього спокійно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день буде сприятливим для тих, хто готовий взятися за справи з самого ранку. Можливо, вам повернуть старий борг, ви знайдете цінну річ або виграєте в лотерею.Вечір відмінно підходить для дружніх зустрічей або невеликого свята. Обережніше із спиртним: сьогодні зловживання алкоголем матиме неприємні наслідки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже вдалий день для покупок і інвестицій. Життєвий потенціал високий, перевтома вам не загрожує. Корисним буде активний відпочинок. У особистому житті відбуваються важливі для вас зміни, проте не варто квапити події, підсилювати  свій вплив на тих, що оточують. Довіртеся долі і власній інтуїції – вони вас не підведуть.