Гороскоп на 6 листопада по знаках Зодіаку. Львів чекає щедра винагорода, а Козерогів – успіх у коханні

П'ятниця, 6 листопада 2009, 08:54
Місяць в Близнюках. Висока професійна активність, можна добитися прогресу в ділових відносинах, укласти довгострокові договори. З погляду романтичних відносин день теж цілком сприятливий.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні Овни напористі, самовпевнені і надзвичайно романтичні. Чи варто дивуватися, що в особистому житті представників цього знаку чекають дивовижні перемоги? Нітрохи не гірше йдуть і поділа в професійній сфері: прийшов час великих звершень, самореалізації, розкриття здібностей і талантів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
У роботі Тільцям немає рівних. Відмінний день для будь-яких корпоративних заходів, презентацій, конференцій і просто світських розваг. Старші родичі гордитимуться вашими успіхами, а ось улюблена людина може відчувати себе незаслужено забутим.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пройде тим краще, ніж серйозніші і розсудливіші ви будете в першій його половині. Постарайтеся прикласти хоч би скромні зусилля, щоб наблизитися до поставленої мети. Ті, що оточують, настроєні по відношенню до вас поблажливо і готові пробачити вам промахи і недоробки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків оточують турботою і увагою усі, окрім старших родичів. Вірогідність розбіжностей і серйозних конфліктів з останніми дуже велика. У іншому день сприятливий: робота йде на лад, зустрічі з друзями радують, гроші поступають в строк, заплановані розваги виправдовують ваші очікування.

Лев (24 липня – 23 серпня)
З ділової точки зору день дуже хороший. У роботі можна добитися видатних успіхів, до того ж є шанс отримати щедру винагороду. Цього дня у Левів цілеспрямованість поєднується з гнучкістю, що дозволяє розраховувати на успіх в ділових переговорах. Яскраво виражений творчий потенціал.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекають блискучі успіхи на професійному терені, вдалі ділові переговори і щедрі грошові надходження. Можна робити крупні покупки або замислюватися про зміну місця мешкання. Вірогідні несподівані запрошення; участь в світських заходах вас неодмінно порадує.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можливий значний прогрес у важливих для вас справах, рішення турбуючих питань. Хороший день для ділових зустрічей, контактів з представниками державних органів, початку судових розглядів, укладення оборудок. Фінансова ситуація покращає.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зіткнуться з проблемами як в професійному, так і в особистому житті. Потрібно поберегти себе, відкласти утомливі справи і рішення складних задач, зайнятися тим, що приносить задоволення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сприятливий день, не дуже багатообіцяючий, але легкий і радісний. Стрільців чекають приємні зустрічі, невеликі сюрпризи. В цілому все йде так, як вам хотілося б, лише дуже повільний розвиток подій небагато псує настрій. День підходить для ділових переговорів і особистих зустрічей

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже хороший день. І у роботі, і в особистих відносинах можна добитися бажаного. Вдалий збіг обставин дозволить вам непогано запрацювати. Ви зможете заслужити пошану сильних світу цього і викликати прихильність до себе персону, що користується вашою особливою симпатією. Життєвий потенціал високий.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде складним, але напевно знайдуться люди, які піднімуть вам настрій. Небагато зміниться до кращого фінансова ситуація, але найбільш значні грошові надходження ще попереду. Можна розраховувати на допомогу членів сім'ї; ради старших родичів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ситуація в діловій і особистій сферах примусять вас переглянути свої відносини з тими, що оточують, змінити власну поведінку. Професійні успіхи чекають тих, хто працює самостійно, покладається на власний, а не чужий досвід. Порадують новини, отримані здалеку.