Гороскоп на 11 листопада по знаках Зодіаку. Тельці отримають щедру винагороду, а Риби досягнуть успіху у всьому

Середа, 11 листопада 2009, 08:22
Місяць в Діві. В цілому день вдалий. Тим, хто планує зайнятися реалізацією значних проектів і грандіозних планів, варто почати підготовчі роботи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
На роботі можливі проблеми — доведеться тримати відповідь за раніше допущені промахи. Успіху можна добитися тільки власними зусиллями. Зате спокійно і упевнено ви відчуватимете себе в компанії друзів і рідних.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Будьте гранично обережні в спілкуванні – день незвичайно щедрий на непотрібні знайомства. Професійні справи складаються непогано, можна успішно завершити роботу над старим проектом, отримати щедру винагороду за свої праці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День категорично не підходить для з'ясування відносин і взагалі яких би то не було дискусій з коханими. На роботі все більш гладко і стабільно. Успіхи прямо пропорційні витраченим зусиллям.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам варто зосередитися на рішенні фінансових питань. З професійної точки зору день цілком вдалий, підходить він як для самостійної роботи, так і для участі в сумісних проектах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Важливі справи завершаться успішно, якщо ви стоятимете на своєму і не втратите упевненості у власних силах. Фінансова ситуація неоднозначна, непогано було б відмовитися від незапланованих покупок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Деви проведуть день достатньо спокійно, якщо не вимагатимуть від себе неможливого. Сосредоточьтесь на рішенні другорядних задач, якщо поки не знаєте, як підібратися до найбільш важливих для вас питань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Надзвичайно складний день з професійної точки зору. У будь-якій складній ситуації ви поступите мудро, якщо звернетеся по допомогу до досвідчених колег, перевірених партнерів, керівництва.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони здатні справитися зі всіма проблемами, які виникнуть на їх шляху. Не дивлячись на те, що життєвий тонус високий, увечері вам необхідний відпочинок і відновлення сил.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці повинні бути гранично обачні у витратах – сьогодні ви схильні кидати гроші на вітер. З ділової точки зору день вдалий, причому краще займатися розумовою роботою.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Не варто турбуватися про професійні справи: не дивлячись на всю неоднозначність картини, що склалася, перемога залишиться за вами. І не нехтуйте радами родичів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Прекрасний день для спілкування, нових знайомств, початку ділових, дружніх і романтичних відносин. Швидкоплинна прихильність, що зародилася цього дня, з часом трансформується в сильне відчуття.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби мають шанс досягти успіху в багатьох справах. Значно расширятся ваші можливості завдяки новим знайомствам, проте майте на увазі, що змішувати ділові і особисті відносини сьогодні небажано.