Гороскоп на 12 листопада по знаках Зодіаку. Водолії можуть відправитися на співбесіду з потенційним працедавцем, а Риби – на вечірку

Четвер, 12 листопада 2009, 08:58
Місяць в Деве. День приємний для відпочинку і розваг, але проблематичний з погляду роботи і серйозних відносин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Найбільшої уваги вимагають сімейні відносини – саме тут Овнів можуть підстерігати розчарування. Краще розслабитися і дати подіям йти своєю чергою: час покаже, що ви зробили вірний вибір.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільців чекає дуже цікавий і вдалий день. Значними будуть успіхи в роботі, хоча ви і не отримаєте допомоги, на яку розраховували. Радувати будуть відносини з улюбленою людиною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки непостійні в своїх бажаннях і не раз поставлять тих, що їх оточують, в безвихідь. Постарайтеся не робити шокуючих заяв, про ухвалені рішення повідомляйте по можливості тактовно і делікатно, не рубіть з плеча.

Рак (22 червня – 23 липня)
Представники цього знаку будуть то сповнені оптимізму, то зануряться в пучину похмурих думок. Родичі готові підтримати і утішити вас, а ось улюблена людина визнає це капризами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже високий життєвий тонус. Навіть якщо на шляху сьогодні посміють виникнути перешкоди, подолані будуть вони блискавично і без особливих зусиль. У ділових контактах обачність не перешкодить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекають приємні зміни в особистому житті. Цей день як не можна краще підходить для того, щоб зав'язувати романтичні знайомства. Тих, хто вже знайшов свою половинку, чекають приємні сюрпризи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези зіткнуться з проблемами особистого характеру. На жаль, життєвий тонус сьогодні знаходиться на досить низькому рівні, і є небезпека перебільшити важливість проблем, що стоять перед вами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони страждають від власної нерішучості. Представникам цього знаку особливо важко обговорювати проблеми, говорити про свої відчуття. За іронією долі, саме сьогодні це абсолютно необхідно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці досягнуть успіху в справах фінансових: день як не можна краще підходить для укладення оборудок. Можна задуматися про початок сімейного бізнесу або привернути родичів до проекту,
над яким ви трудитеся зараз.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Попрацювати сьогодні можна на славу, та і результати будуть надзвичайно задовільними. Вірогідна поява нових союзників, не дуже впливових, але щиріше зраджених вам і загальній справі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Робота йде на лад, ваші зусилля не залишаються непоміченими – можливі премії. Крім того, не виключені дорогі подарунки і вигідні інвестиції. День підходить для співбесід з потенційними працедавцями.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Чудовий день з погляду роботи: ваші успіхи значительни, зусилля не пропадають дарма. Повеселитися теж вдасться на славу, якщо ви запросите до себе друзів або відправитеся на вечірку.