Гороскоп на 17 листопада по знаках Зодіаку. Козероги реалізують свої задуми, а Водолії займуться саморекламою

Вівторок, 17 листопада 2009, 08:46
Місяць в Скорпіоні. Ділова активність декілька понижена, при цьому питання, які доведеться вирішувати, різноманітні і складні. Проте, проявивши завзятість і працьовитість, ви зможете досягти успіху у всьому.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви поки не розібралися до ладу в своїх бажаннях і прагненнях, і цим можуть скористатися недоброзичливці. Головною умовою успіху будь-яких переговорів є ваш спокій. На вашому настрої добре позначиться спілкування з близькими людьми.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить неприємним. Проблеми в ділових і особистих відносинах примусять вас переглянути свої відносини з тими, що оточують, змінити власну поведінку. Зате зможете зробити висновки, які виявляться корисними в майбутньому.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Складний день, який пов'язаний не тільки з різноманітними труднощами, але і із зниженням життєвого потенціалу. Родичі готові підтримати вас, але не допоможуть у вирішенні тих проблем, які зараз здаються особливо актуальними.

Рак (22 червня – 23 липня)
Робочі проблеми вирішуються легко, але ви чудово розумієте, що досягнення поставленої мети вимагає великих зусиль, і тому не задовольняєтеся легкими успіхами. Інтуїція допоможе вам уникнути багатьох проблем в особистих відносинах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День плідної роботи, появи нових ідей і повернення до старих планів, які залишилися нереалізованими. Відносинам з улюбленою людиною ніщо не загрожує; хоча дрібні непорозуміння можливі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ваш життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому велика кількість різноманітних справ приводить до перевтоми. Проте сумувати не варто; зараз у вас є шанс знайти надійних помічників, які охоче візьмуть на себе частину ваших турбот.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вплив негативних тенденцій відчутно у сфері романтичних відносин. Навіть незначні розбіжності з улюбленою людиною можуть привести до серйозних конфліктів. Зате нові партнери допоможуть у вирішенні професійних проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Високі результати будуть отримані завдяки умінню правильно розподіляти роботу і братися тільки за ті справи, які дійсно заслуговують уваги. Можливі зміни на кращий і у сфері романтичних прівязанностей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні вам буде непросто знайти однодумців, крім того, можуть виникнути проблеми у відносинах з людьми, на безумовну підтримку яких ви звикли розраховувати. Прагніть контролювати кожен свій крок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалим буде завершення давно початих справ, та і шанс реалізувати нові задуми у вас є. Завдяки підтримці союзників ви встигнете багато що, а той факт, що ваші заслуги не залишаються непоміченими, напевно підніме настрій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день підходить і для творчої, і для рутинної роботи – ви здатні по-справжньому захопитися будь-яким заняттям і добитися приголомшливих результатів. Не соромтеся привертати до своїх досягнень увагу оточуючих, ніхто не буде вважати вас нескромними.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Варто серйозно віднестися до рішення професійних задач: сьогодні можна багато чого добитися. Сприятливий день для початку нових справ, можна приступати до роботи над довгостроковими, складними проектами.