Гороскоп на 18 листопада по знаках Зодіаку. Тільцям бажано відправитися на побачення, а Рибам – привернути на свою сторону впливову персону

Середа, 18 листопада 2009, 08:25
Місяць в Стрільці. Перш, ніж узятися за будь-яку нову справу, зважте свої можливості: переоцінюючи їх, ви створюєте неприємності для себе і оточуючих. Небажано давати в борг та звертатися в кредитні організації.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Труднощі професійного характеру Овни зможуть подолати, якщо звернуться по допомогу до перевірених партнерів. Тим, хто планує мати справу з новими людьми, потрібно проявити пильність. Життєвий тонус досить високий, і самопочуття буде непоганим.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже хороший день для романтично настроєних Тельців. Він як не можна краще підходить для побачень, визнань. З професійної точки зору день буде непростим, але плідним. Завзятість прігодітся тим, хто планує ділові переговори.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Прагніть зберігати доброзичливий тон в спілкуванні з тими, що оточують, інакше ви ризикуєте ненароком образити людину, яка вам дуже дорога. Несприятлива фінансова картина, бажано скоротити витрати, пов'язані з розвагами.

Рак (22 червня – 23 липня)
Доведеться вирішувати вельми серйозні професійні проблеми. На щастя, ваші знання і уміння буде досить для того, щоб знайти вихід з ситуації, що склалася. Будьте терплячі, прагніть тримати емоції під контролем.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже важлива підтримка близьких, тому зірки радять більше часу проводити з ними. Гарячившись із-за дрібниць, ви не можете концентруватися на роботі і ризикуєте допустити дрібні недоробки в роботі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Чудовий день чекає і закоханих Подівши, і тих, хто поки знаходиться у пошуках своєї «половинки». У професійній сфері ситуація теж складається вельми непогана, декілька розчарувати може лише затримка очікуваних виплат.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Несприятливий день з погляду ділового спілкування. Небажано спілкуватися з потенційними працедавцями і представниками державних організацій. У іншому ж ситуація цілком сприятлива.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для Скорпіонів день буде цілком сприятливим. Можна не тільки займатися поточними справами, але і будувати довгострокові плани майбутнє. Емоційний фон стабільний і сприятливий, для спілкування з близькими день дуже хороший.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці перебувають в деструктивному настрої, і лише за допомогою найближчих людей зможуть приборкати свій гнів. Як допоміжні засоби для боротьби з поганим настроєм підійдуть прогулянки і невеликі поблажки собі коханому.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Єдині труднощі, з яким доведеться зіткнутися Козерогам, носять фінансовий характер, але і вони не будуть серйозними. У іншому ж день хороший. Професійні успіхи будуть особливо значними у тих, хто завершує роботу над масштабним проектом.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Порадують новини, що стосуються членів сім'ї або давніх друзів. День підходить для далеких поїздок, візитів до родичів, участі в суспільних заходах. Можливі фінансові труднощі, але вони носитимуть тимчасовий характер.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає складний день. Розбіжності з улюбленою людиною стануть причиною серйозних хвилювань, не виключена утомлива фізична робота. Не упустите вдалий момент для переговорів: в середині дня вам буде легко привернути на свою сторону впливову персону.