Гороскоп на 20 листопада по знаках Зодіаку. Близнюки експериментують з іміджем, а Скорпіони активно відпочивають

П'ятниця, 20 листопада 2009, 08:27
Сьогодні представникам багатьох знаків Зодіаку властиві егоїзм, непримиренність і безкомпромісність. Будьте насторожі: день пов'язаний з труднощами в особистих відносинах, загостренням розбіжностей і конфліктів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни  зіткнуться з труднощами, які в перший момент покажуться непереборними, – це стосується і ділової сфери, і особистого життя. Зірки, проте, радять не здаватися, а діяти: у вас є шанс і професійні проблеми вирішити, і спільну мову з близькою людиною знайти.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці зможуть ухвалити вірні рішення, які ізбавят від марних хвилювань і тривог. Сьогодні затребувана властива вам практичність: люди будуть вдячні вам за тямущі ради і своєчасні попередження. Добре проведуть час ті, хто здатні імпровізувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки повні сил і енергії, діяльні і невтомні. Їм під силу справитися з вирішенням багатьох проблем, навести порядок в своїх і чужих справах, знайти вихід з найскладніших ситуацій. Хороший день для участі в світських і суспільних заходах, а також експериментів з іміджем.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки чудово ладнають з друзями, колегами і діловими партнерами. При цьому в заняттях, вимагаючої уваги і акуратності, вам буде задоволене складно зосередитися, тому різноманітні розрахунки краще відкласти.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви легко переживуть коливання емоційного фону, якими характеризується цей день. Завдяки гострій інтуїції і умінню вчасно йти на поступки ви не тільки збережете добрі відносини з близькими, але і укріпите узи, що зв'язують вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів відрізняє та спокійна упевненість в своїй пфравоті, яка зазвичай викликає прихильність до себе людей і завойовує симпатії. Проте сьогодні зовсім не на всіх вашу чарівливість надає подібна дія;  велика вірогідність суперечок з родичами, конфліктів з колегами і випадковими знайомими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези проведуть день досить спокійно, якщо не стануть будувати планів, що далеко йдуть, і дотримуватимуться раніше вибраного шляху. Ви не тільки чудово ладнаєте з близькими, але і швидко викликаєте прихильність до себе нових знайомих, завойовуєте симпатії впливових персон.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день підходить для ділового і особистого спілкування в спокійній обстановці, розмов тет-а-тет. Відвідини багатолюдних зборів небажані. Зростанню життєвого тонусу сприяють активний відпочинок і заняття спортом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає цілком сприятливий день. Вплив негативних тенденцій мінімальний; позначиться воно тільки на фінансах, да і то вельми трохи. Можлива поява нових захоплень, які згодом стануть джерелом додаткових доходів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам вдасться справитися з багатьма проблемами як професійного, так і особистого характеру. Фінансові надходження виявляться не такими значними, як ви чекали, але все таки достатніми, щоб порадувати себе і близьких приємними подарунками.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії можуть відчути себе мазунами долі – багато що дається легко, доля підносить приємні сюрпризи. Не гірше йдуть справи і в особистій сфері:  закохані Водолії радіють зустрічам зі своєю «половинкою», самотні – насолоджуються увагою представників протилежної підлоги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні представники даного знаку можуть знайти відповіді на багато питань, що давно їх турбують. Дуже важливим буде цей день для тих, кому потрібно ухвалити непросте рішення: можна спокійно зважити всі «за» і «проти», залишити осторонь емоції і звернутися до допомоги здорового глузду.