22 листопада. Позбавляємося від паразитів

Неділя, 22 листопада 2009, 09:00
7-й місячний день. «Завершення». Один з найвідповідальніших днів — закладаються основи майбутнього благополуччя.
гороскоп

Для початку бажаного оцінити не тільки майбутні плоди своєї праці, але і те, скільки зусиль доведеться прикласти для здійснення задуманого.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих. Якщо ви зможете проявити організованість, то цей період буде вельми плідний для ділової активності.

Проте слідує особливо уважно і відповідально відноситися до своїх слів. Вас можуть провокувати на підвищену балакучість, на те, щоб ви вимовили необдумані слова.

А цього дня даремно базікати не можна. Вся навколишня природа, важ мир дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково упущене.

Будьте обережніше з віражением думок: все, що скажеш, – втілиться в життя. Чого побажаєш вголос комусь або собі – все здійсниться.

Особливо небезпечно цього дня брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

Та зате цього дня збудуться і всі благі бажання.

А ще можна позбавитися від слів-паразитів.

Дуже добре помолитися – молитва швидко буде почута. Не можна розпускати плітки, рвати папір, бити посуд. Не можна є куряче м'ясо, яйця.

У одязі вітаються білий, жовтий, золотистий кольори. Уникайте темних відтінків, особливо коричневого. Камінь дня – геліотроп (розвиває фантазію).