Гороскоп на 24 листопада по знаках Зодіаку. Близнюки, розраховуйте на здоровий глузд, а Ракам краще відмовитися від азартних ігор

Вівторок, 24 листопада 2009, 08:46
Місяць в Рибах. Сприятливий день для проведення суспільних заходів, а також вечірок і свят. Сімейні відносини налагодяться завдяки взаємним поступкам, безкорисливій турботі про благо тих, що оточують.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Позитивні тенденції вельми сильні, і цим зможуть скористатися ті, хто не розраховує на легкі професійні успіхи. Цей день дозволить найбільш наполегливим і цілеспрямованим представникам знаку взяти верх над конкурентами, решта Овнів зможе укріпити свої
позиції, знайти надійних союзників.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Небажані фізичні навантаження – цей день характеризується зниженням життєвого потенціалу. Але найбільшу небезпеку представляють негативні емоції: позбавляйтеся від них якнайскоріше. Професійні успіхи вельми значні, можливе рішення долготекущего питання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Постарайтеся діяти осмотрітельно, покладаючись не тільки на свою інтуїцію, але і на логіку і здоровий глузд. Вдалі ділові рішення дозволять вам збільшити свої доходи або укласти вигідні операції. У особистому житті складається сприятлива ситуація, не виникне приводів для сумнівів і тривог.

Рак (22 червня – 23 липня)
Несприятливий день для вирішення фінансових питань. Можливі непередбачені витрати. Від азартних ігор слід відмовитися. Не завжди просто буде порозумітися з членами сім'ї. Вимоги, які пред'являють до вас родичі, достатньо високі. Прагніть не порушувати традицій, що склалися.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День вельми суперечливий. Ви ставите перед собою високі цілі, проте не робите серйозних зусиль для їх досягнення. Прийшов час змінити тактику. Винахідливість, творче відношення до життя і багатий досвід стануть відмінними помічниками в ситуації, що склалася.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день принесе як труднощі, так і перемоги, а яким буде його підсумок – залежить від вас. Пам'ятаєте, що зараз надзвичайно важливо зберегти бездоганну репутацію, а тому не давайте недоброзичливцям приводів для пліток і уникайте вчинків, які можуть тлумачити помилково.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
З'являється шанс вирішити проблеми, які довгий час не давали вам спокою. Можна робити давно заплановані покупки, та і реалізацію раптово виниклих ідей відкладати не варто – інтуїція вас не обдурить. Зміна іміджу приверне увагу представників протилежної підлоги.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Покладетеся на долю – вона готова піднести вам немало приємних подарунків, потрібно лише прихильно прийняти їх. Професійні відносини налагодяться, в рішенні фінансових питань допоможуть родичі. Висока вірогідність нових знайомств і романтичних захоплень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Надзвичайно вдалий день для тих, хто прагне до змін в особистому житті і готовий проявляти ініціативу для отримання бажаного. Вас чекають цікаві знайомства, нові романтичні захоплення, відносини, що стрімко розвиваються. Збіг обставин дозволить відкрити у себе несподівані таланти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Життєвий потенціал понижений. Тому постарайтеся утриматися від утомливої роботи, відмовіться від шкідливих звичок. У іншому ж день цілком сприятливий. Професійні успіхи будуть вельми значительни, залишать приємне враження відвідини розважальних заходів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Професійні перспективи сумнівні. Варто проявити обережність, щоб не потрапити в пастки, розставлені недоброзичливцями. Варто відверто поговорити і з улюбленою людиною про те, що вас турбує: наступив слушний момент для обговорення проблем.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Обережність в ділових контактах є необхідною умовою успіху. Досягти поставленої мети, можливо, і не вдасться; проте шанс зберегти те, чого вдалося добитися, у вас є. Атмосфера в сім'ї напружена. Уникайте суперечок, по можливості відкладете обговорення загальних проблем.