2 грудня. Залишайтеся самими собою

Середа, 2 грудня 2009, 09:00
17-й місячний день. «Впорядковування». День розкріпачення і веселості. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно бути самим собою і не робити того, що не виходить.
гороскоп

Хороший період для важливих справ. Це день отримання внутрішньої свободи, накопичення, родючості, виходу на новий рівень життя.

Продуктивними виявляться поїздки і переговори, направлені на зміцнення відносин як в робочому колективі, так і удома.

Люди стануть більше уваги приділяти побудові гармонійних відносин один з одним, словом, дипломатія буде у великій шані.

День сприятливий для подружніх відносин. Особливо веселі і розкріпачені жінки. Чоловіки, подаруєте улюбленою душевну теплоту і ласку, ваша
увага не залишиться без відповіді.

У плані здоров'я це вельми сприятливий період, коли на якийсь час відступають навіть хронічні хвороби. Наприклад, може пройти постійний головний біль, немов її і не було. Дуже вдалими цього дня будуть процедури, направлені на лікування безпліддя і імпотенції.

Можна пити холодне сухе вино або підігрітий Кагор (символ пізнання вічності і екстазу), у тому числі і в лікувальній меті: червоне вино, як відомо, виводить з організму продукти радіоактивного розпаду.

Сни, що приснилися цього дня, як правило, не збуваються, але іноді вони указують на поточний стан фізичного тіла. Радісні і приємні сни свідчать про нерозбещений запас натхнення і творчої енергії, обтяжливі і сумні сни – сексуальна енергія пригнічена.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.