7 грудня. День нових цілей

Понеділок, 7 грудня 2009, 08:50
22-й місячний день. «Народження». Зірки подарують можливість по-новому поглянути на себе і свою діяльність.
7 грудня. День нових цілей

Цього дня необхідна повна зосередженість на найбільш важливій для вас проблемі і пошук необхідних джерел знань для її вирішення – головні умови творчості. У цей магічний день особливо сильні розумові здібності людини і його інтуїція. Ви можете дізнатися нове про себе і про світ.

Розберіться в своїх відчуттях і бажаннях, дозвольте собі відпустити все зайве з життя. Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно доб'єтеся, якщо упевнено підходитимете до їх досягнення, зберігаючи тепло в серце і позитивний погляд на життя.

Відноситеся уважно до будь-яких ситуацій, вчинків, слів, думок.

Ретельно проаналізувавши минулі досягнення і промахи, ви зможете заглянути в своє майбутнє. Адже в 22-й місячний день можна відкрити шлях до його досягнення.

День пов'язаний з непорушністю, стійкістю, світовим законом, знаннями, книгами, архівом, Інформаційним Полем. Це період мудрості, вивчення таємного знання, наук, ремесел. Будь-які знання легко засвоюються.

Проте пам'ятаєте, що отримані сьогодні знання можна використовувати тільки на благо, інакше вони обернуться проти вас. Цього дня рекомендується робити прогнози майбутнє. Слід бути альтруїстом, вивчати інших, передавати досвід, готувати учнів, проявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Погода може спровокувати загострення запальних процесів. Щоб відчувати себе добре, не перенавантажуйте свій травний тракт, особливо перед сном. Додайте до їжі лук, часник, м'яту, аніс і свіжу зелень. Їжте фрукти і овочі, що містять у великій кількості вітаміни С і В.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.