9 грудня. Не звертайте з вибраного шляху

Середа, 9 грудня 2009, 09:00
23-й місячний день. «Накопичення». Критичний день! Цього дня слід не піддаватися спокусам, а прагнути до духовності.
гороскоп

Це стресовий період, коли міняється напрям вібрацій Місяця.

Як Вчитель – це дуже жорсткий день, що вимагає від учня величезної внутрішньої дисципліни і самовідданості. Небезпека його полягає в переоцінці своїх можливостей в баченні критичних ситуацій.

Рекомендується зберігати стан внутрішньої концентрації. Уникайте суєти. Зовнішні витрати енергетики даремні або малоефективні.

Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період.

Слід остерігатися зіткнення з натовпом, що розлютився, не піддаватися провокаціям, спокусі помсти. Цей день – символ самопожертвування, покаяння, розуміння і прощення.



Сексуальна енергія цього дня підриває здоров'я. Головна допомога, яку ми можемо надати світлим силам в цю місячну добу, – твердість у відстоюванні вибраного шляху космічної любові.

Небезпечно вдаватися до гніву, обжерливості, не можна стригти нігті, підлягати хірургічним операціям; не слід вести сидячий спосіб життя.

Цей день повинен стати періодом поста і стриманості, обережності і акуратності, отримання сил і можливостей цілительства. Це день охорони будинку, в якому слід проводити прибирання і окроплювання святою водою, очищення вогнем свічки порогів, обкурювання приміщень багульником і тмином.

У медичному відношенні головну увагу приділите хребту: бажано проводити з ним зміцнюючі і оздоровчі процедури.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.