Гороскоп по знаках Зодіаку на 22 грудня. Тельців чекає професійний успіх, а Стрільців – зустріч зі своєю половинкою

Вівторок, 22 грудня 2009, 08:56
Місяць в Рибах. Складний день з погляду навчання, роботи, ділових відносин. Уваги можуть зажадати завдання, рішення яких довгий час відкладалося.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни поступлять надзвичайно розсудливо і передбачливо, якщо не даватимуть обіцянок і не надаватимуть допомогу людям, які цього не заслуговують. Представників цього знаку можуть підвести дві властиві ним риси – довірливість і схильність перебільшувати свої сили. У особистій сфері обачність теж не перешкодить. Ви налаштовані на романтичний і мрійливий лад, і закрутити вам голову без жодних зусиль може будь-яка хоч трохи симпатична персона. Здоровий глузд, нехай навіть у крихітних дозах, з одного боку, не дозволить вам сьогодні злетіти на крилах фантазії, а з іншої – убереже від падіння в майбутньому.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці зможуть добитися значних професійних успіхів і отримати блискучі перемоги над конкурентами. Навіть найпідступніші недоброзичливці не зможуть перешкодити вам досягти поставлених цілей, реалізувати сміливі задуми і довести до кінця справи, які опинилися не під силу іншим. Крім того, цей день дуже хороший для навчання – придбані знання вам неодмінно прігодятся. Непогано йдуть справи і в особистій сфері, хоча тут присутній елемент непередбачуваності. Не все йтиме так, як ви чекали, але не коштує це боятися. Навіть якщо ситуація складеться несприятлива, ви неодмінно знайдете вихід з неї.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки напевно здивують тих, що оточують своїми талантами, ухвалять несподівані рішення, а деякі представники знаку навіть направлять своє життя в принципово нове русло. Цей день для багатьох буде пов'язаний із змінами, про результат яких можна лише здогадуватися. У будь-якому випадку прагніть не зраджувати своїм принципам і не зв'язуйтеся з людьми, яким ви не довіряєте, – подібні дії матимуть неприємні наслідки. Постарайтеся не розчаровувати близьких людей, навіть якщо їх вимоги до вас дуже високі. Не варто нехтувати сімейними справами, залишати родичів без допомоги і моральної підтримки.

Рак (22 червня – 23 липня)
У професійній сфері ситуація складається неоднозначна, хоча до труднощів, які з'являються на шляху, ви цілком готові. Можливе значне поліпшення фінансового положення, не виключено отримання премії або цінного подарунка. Якщо ви займаєтеся роботою, що вимагає уваги і зосередженості, не відноситеся до своїх обов'язків зневажливо: помилок і недоробок вам керівництво не пробачить. Не виключені проблеми і у відносинах з колегами, яким доведеться доводити до кінця якісь початі вами поділа. Особисті відносини теж не можна назвати безхмарними: на горизонті з'являються хмари образ, докорів і підозр.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви схильні переоцінювати свої фінансові можливості, кидати гроші на вітер, вплутуватися в сумнівні проекти. Будьте обережніше, не забувайте радитися з людьми, думці яких довіряєте. Небажано витрачати крупні суми на організацію розваг. У іншому ж день обіцяє бути непоганим. Порадують професійні досягнення, та і особисті справи складатимуться вельми приємним для вас чином. Випадкове знайомство може покласти почало серйозним відносинам. Постарайтеся не йти на поводі у стереотипів, дозволяйте собі іноді відступити від традицій – така сміливість буде щедро винагороджена.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви можуть встигнути багато що, якщо діятимуть швидко і не стануть витрачати час на довгі і порожні бесіди. Зараз ви настроєні набагато рішучіше, ніж ваші колеги і партнери, готові до сміливих вчинків і ризику. Зірки будуть на вашому боці, проте дрібні непорозуміння, що виникають у відносинах з тими, що оточують, вам доведеться залагоджувати самостійно. Представники старшого покоління готові допомогти вам не тільки радою, але і грошима – якими, до речі, ви розпорядитеся цілком вірно. Не упустите можливість провести вільний час з улюбленою людиною; ви без зусиль знайдете справу, яка захопить вас обох.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сьогодні буде важко порозумітися з коханою людиною – романтичні відносини, на жаль, знаходяться під впливом негативних тенденцій. Ваші думки не дуже логічні, а вчинки – непослідовні, тому замість того, щоб займатися вирішенням проблем, що накопичилися, ви мимоволі створюєте нові. Прагніть не звинувачувати що оточують в тому, що відбувається, відноситеся до ситуації філософськи. У іншому ж день буде вдалим. Добре пройдуть поїздки, увінчаються успіхом важливі для вас ділові переговори. Можна розраховувати на поліпшення фінансового положення, появи нового джерела доходів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Добре йдуть справи у Скорпіонів. Можна насолоджуватися прихильністю зірок, брати легкі перемоги і виступати з незвичайними пропозиціями, не побоюючись, що вони викличуть негативну реакцію. Не принесуть проблем контакти з державними органами і зустрічі з сильними світу цього. Представники творчих професій зможуть знайти щедрих і впливових покровителів. У особистому житті ситуація теж складається сприятлива, але спокійніша. Тут можна говорити не стільки про великі зміни, скільки про стабілізацію вже існуючих відносин, посилення давніх прівязанностей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У Стрільців є всі шанси досягти успіху, проте знадобляться для цього не тільки зазвичай властиві представникам цього знаку винахідливість і енергійність, але і акуратність, старанність і дипломатичність. Абсолютно не підходить цей день для того, щоб з'ясовувати відносини з керівництвом, сперечатися з колегами із-за дрібниць, а також за всяку ціну відстоювати свою незалежність. Пошана до старших – якраз те, що потрібне, щоб відносини в сім'ї залишалися гармонійними, теплими і доброзичливими. Самотні Стрільці зможуть зустріти свою долю, якщо вважатимуть за краще провести вечір не вдома.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день пов'язаний з різноманітними пастками, спокусами і провокаціями. Найбільшою мірою це відноситься до особистого життя. Пам'ятаєте, що зараз від вас потрібні не якісь надприродні вчинки і небувалі достоїнства, а просто поведінка дорослої, мислячої людини, яка уміє зважати на відчуття інших, але і власними інтересами не нехтує. У професійній сфері ситуація простіша. Завдяки умінню розбиратися в людях ви легко викриєте підступних недоброзичливців, а природжена практична кмітливість допоможе зрозуміти, які з пропозицій, що поступають, заслуговують вашої уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Перед Водоліями відкриються принадні професійні перспективи. Можна приступати до виконання нових обов'язків, починати роботу над крупними проектами, відправлятися на переговори з важливими персонами. Багато ваших пропозицій будуть зустрінуто прихильно. Водолії-бізнесмени зможуть знайти тих, хто погодиться ризикнути своїми грошима. Складніше і неоднозначно ситуація в особистому житті. Здається, що всі проблеми, що накопичилися, можна вирішити, якщо слідувати традиціям і покладатися на досвід старших. Проте ухвалювати власні рішення вам все одно доведеться, і чим раніше ви візьмете на себе відповідальність за те, що відбувається, тим краще.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Події цього дня порадують. Зірки, правда, радять утриматися від роз'їздів – в дорозі ви витратите багато часу, який можна було б використовувати з більшою користю. Легко засвоюється нова інформація, до того ж ви швидко знаходите їй гідне застосування. Можна відправлятися на важливі переговори, складати усні іспити – сьогодні ви кого завгодно переконаєте в своїй правоті без особливих зусиль. Гармонійно складаються особисті відносини, багато радості принесе цей день закоханим. Сімейні проблеми зважаться швидко завдяки нестандартному підходу і оригінальному погляду на речі.