Гороскоп по знаках Зодіаку на 23 грудня. Розділите свої обов'язки з ближнім

Середа, 23 грудня 2009, 08:52
Місяць в Рибах. Краще присвятити день нескладним справам, з якими ви зможете справитися швидко. Можливе створення нових професійних союзів, з'явиться шанс розділити з кимось свої обов'язки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Варто зосередитися на головному і трохи менше уваги обертати на дрібниці. Від вашої зібраності і цілеспрямованості сьогодні багато що залежить. Небажано вплутуватися в сумнівні авантюри, ризикувати; розбірливість в знайомствах не пошкодить. Юним представникам знаку потрібно зосередитися на навчанні – тут, проявивши дещицю старанності, можна добитися значного прогресу. У особистому житті не виникне проблем, якщо ви не станете створювати їх самі.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже плідний день. Можна добитися значних успіхів в роботі, знайти нового працедавця або спонсора. Не бійтеся пропонувати оригінальні ідеї – ті, що оточують довіряють вам, а тому напевно віднесуться до них серйозно. Вірогідне вдале завершення проектів, над якими під вашим керівництвом трудилися багато людей, можливі грошові надходження. Сильний вплив позитивних тенденцій і  на особисте життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Потрібно пам'ятати, що цей день більше підходить для роботи, чим для розваг і відпочинку. Тому навіть вільний час представникам цього знаку бажано присвятити корисним заняттям, нехай навіть це будуть просто домашні справи. Фінансова ситуація може погіршати, навряд чи вдасться уникнути незапланованих витрат. У особистому житті не виникне серйозних проблем, якщо прислухаєтеся до своєї інтуїції – вона підкаже, як поступити.

Рак (22 червня – 23 липня)
День в цілому буде непоганим, проте складних моментів уникнути навряд чи вдасться. Одна з проблемних сфер – фінанси. Ваші бажання численні, а ось можливості їх виконання обмежені, що може часом не на жарт псувати настрій. Небажані відвідини розважальних закладів, зате прогулянки і поїздки принесуть масу приємних емоцій. Відповідний день для нових знайомств, спілкування, обговорення важливих питань.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хороший день для тих, чиї основні інтереси зосереджені в професійній сфері: успіх в справах буде значним. Можна вирішувати питання будь-якої складності, брати на себе відповідальність за те, що відбувається, вставати на чолі колективу однодумців, приступати до нових обов'язків – зі всім цим ви справитеся без зусиль. Можливе значне поліпшення фінансового положення. У особистих справах ситуація складається не така сприятлива.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День обіцяє представникам цього знаку цікаві можливості і нові знайомства. Небажано відправлятися в поїздки; чим далі від будинку ви будете знаходиться, тим більшу суму витратите марно, так що тяга до мандрів може обійтися дорого. У решті сфер життя ж ситуація складається передбачена і благополучна. У роботі досягнуть успіху ті, хто уміє делегувати повноваження і не намагається зі всіма проблемами справлятися самостійно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не слід боятися важких справ. Чим складніші завдання стоять сьогодні перед вами, тим вище вірогідність того, що ви блискуче справитеся з їх рішенням і доб'єтеся успіху. Небажано тільки займатися складанням фінансових звітів, а також робити оптові закупівлі – велика вірогідність помилок або обману. Емоційний фон нестабільний. Закоханим зірки радять відкласти обговорення питань, що стосуються сумісного відпочинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Зможете значно полегшити собі життя, якщо складете докладний план дій і його дотримуватиметеся. Якщо цього не зробити, багато часу пропаде дарма – дуже часто ви відволікатиметеся на дрібні справи і дурниці, не варті уваги, а очікуваного результату так і не отримаєте. Фінансова ситуація сприятлива, проте зірки радять обмежитися запланованими покупками. У особистому житті ситуація цілком стабільна.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зірки обіцяють представникам цього знаку своє заступництво і усіляку підтримку. Особливо вдала ситуація складається в професійній сфері: є вірогідність кар'єрного зростання, можна швидко вирішити складні задачі, привернути увагу керівництва до своїх достоїнств і талантів. Втім, і в особистій сфері не виключені зміни на кращий, але тут розвиток подій залежатиме від тих, з ким ви маєте справу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Предстоїт немало часу присвятити вирішенню чужих проблем. Справа це, треба визнати, досить утомливе і малоцікаве, але вибір у вас навряд чи буде. Прагніть тримати емоції під контролем. Можливі конфлікти з улюбленою людиною, сварки з друзями. Якщо ви збережете хоч би видимість спокою, скоро ситуація зміниться до кращого. Відповідний день для того, щоб відвідати родичів, які живуть далеко.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для проведення ділових переговорів, важливих зустрічей, обговорення професійних питань. На жаль, на стані фінансових справ це ніяк не позначиться – сьогодні ви навряд чи можете розраховувати на грошові надходження. Проблеми в особистих відносинах виникають із-за довершених дурниць, проте рішення їх зовсім не завжди дається легко. Пам'ятаєте, що ви не несете відповідальності за все, що відбувається з вашими близькими.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доведеться пережити непростий день, пов'язаний з помилками, розчаруваннями і невдачами. На щастя, ви зустрічаєте випробування спокійно і зберігаєте оптимізм, навіть якщо досягти бажаного не вдається. Досягти успіху в справах заважають конкуренти і недоброзичливці, проблеми в особистому житті породжені підозрілістю ваших близьких. Зірки радять зачаїтися і почекати моменту, коли вплив несприятливих тенденцій піде на спад.