Гороскоп по знаках Зодіаку на 25 грудня. Овнам допоможе щирість, а Рибам – зваженість думок

П'ятниця, 25 грудня 2009, 08:44
Місяць в Овнові. Наближення вихідних позначається на пануючому в суспільстві настрої. Люди, в більшості своїй, благодушні і доброзичливі: за справи вони беруться неохоче, а ось ідеї, що стосуються розваг і розважальних заходів, із задоволенням підтримують.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день. Сьогодні представники цього знаку повні рішучості і легко ведуть однодумців за собою. Можливі незаплановані зустрічі з впливовими персонами, на яких ви зможете справити сприятливе враження. Фінансове положення значно не зміниться, хоча невеликі грошові надходження можливі. У особистій сфері переважає вплив позитивних тенденцій. Щирість допоможе завоювати увагу людини, яка вам симпатична.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Можуть виникнути проблеми фінансового характеру, грошові надходження примушують себе чекати. Небажано робити крупні покупки, звертатися по допомогу в кредитні організації. А ось в любові вам безумовно везе: тут ситуація складається як не можна краще. Чудовий день для романтичних побачень. У роботі теж проблем не виникне: ви встигнете зробити все, що запланували. Найбільш старанні Тільці зможуть завоювати симпатії керівництва.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Наберіться терпіння. Цей день пов'язаний з великими можливостями і старанною працею, а ось нагороду за свої зусилля ви отримаєте декілька пізніше. Сьогодні ж можна заручитися підтримкою керівництва і впливових людей, знайти нових ділових партнерів. Не виникне проблем при вимушених контактах з представниками державних організацій. У особистому житті ситуація стабільна, вірогідність змін невелика. Проти відвідин розважальних закладів зірки нічого не мають.

Рак (22 червня – 23 липня)
У відносинах з улюбленою людиною яблуком розбрату можуть стати плани Раків на майбутнє. Вони навряд чи зустрінуть схвалення і підтримку їх «половинки». Якщо йдеться про речі дійсно важливих, проявите наполегливість. Самотнім Ракам зірки радять бути гранично розбірливими в знайомствах; не втрачайте голови, навіть якщо покажеться, що ви зустріли людину своєї мрії. Хороший день для роботи: інтуїція допомагає швидко ухвалювати вірні рішення, ви залишаєте конкурентів далеко позаду.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Представники цього знаку схильні, по-перше, сумніватися у власних можливостях, а по-друге – недооцінювати людей, з якими мають справу. Перше істотно знижує цілеспрямованість, друге негативно впливає на ділові відносини. У вас є шанс змінити ситуацію на кращий, але почати доведеться з роботи над собою. Близькі вас підтримають у всьому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День пов'язаний з важливими професійними досягненнями, вирішенням багатьох робочих проблем. Добре складаються відносини з партнерами і керівництвом, з'являється шанс очолити проект, який принесе значний прибуток. Сфера особистих відносин також знаходиться під впливом позитивних тенденцій. З будинком і звичним оточенням будуть пов'язані найбільш значні зміни на кращий. Можливе отримання приємного подарунка від коханої людини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Успіхи, досягнуті цього дня, багато в чому залежатимуть від того, наскільки відповідають дійсності ваші уявлення про себе. У важкій ситуації не бійтеся звернутися по допомогу до досвідчених колег. Можливі значні грошові надходження. Зміни особистого характеру маловірогідні. Ви не схильні проявляти ініціативу, ті, що оточують також не поспішають робити якісь дії. Вечір підходить для зустрічі із старими друзями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Якщо відноситиметеся до тих, що оточують зневажливо і байдуже, ризикуєте нажити собі ворогів. Сьогодні ви легко кривдите людей, раните їх двозначними фразами, підкреслюєте свою перевагу. Така поведінка не сприяє гармонії ні в особистих, ні в ділових відносинах. Непоганий день для будь-якої самостійної роботи, а також навчання і підготовки до іспитів. Не виключено нове романтичне захоплення, проте навряд чи воно буде серйозним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Є всі шанси досягти успіху в складних справах, що вимагають старанності, акуратності і уважності. Ви зможете справити хороше враження на нових знайомих завдяки своїй чарівливості. Гарний настрій, оптимізм і упевненість в собі допоможуть вам здійснити ті зміни в особистому житті, про які ви давно мріяли. Небажано відправлятися в далекі поїздки, зате можна відвідувати розважальні заклади, брати участь в суспільних заходах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вплив позитивних тенденцій сильний, і саме завдяки ньому збудуться багато ваших бажань, що стосуються як роботи, так і особистого життя. Можна починати нові справи, братися до роботи над важливими і відповідальними проектами. Сміливі рішення, прийняті деякими Козерогами, сприятимуть їх кар'єрному зростанню. Дуже добре складаються й особисті відносини. Козероги отримають масу задоволення від спілкування з коханою людиною, зможуть признатися в своїх почуттях.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вдалий день. Рішучість і винахідливість, властиві сьогодні представникам даного знаку, сприяють їх успіху в будь-яких, навіть найскладніших справах. Корисними та цікавими будуть поїздки, в яких багато Водоліїв зможуть зав'язати корисні знайомства. Не виключено і отримання вигідних пропозицій від іноземних партнерів. Відпочивати зірки радять в крузі сім'ї: спілкування з близькими людьми сприяє отриманню душевної рівноваги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зірки радять здійснювати тільки добре обдумані вчинки – недолік передбачливості може привести до сумних наслідків. А ось для тих, хто уміє неквапливо зважувати все «за і проти», день буде вдалим як з професійної, так і з особистої точки зору. Можлива зустріч з людиною, яка відразу оцінить ваші сильні сторони. Проте утримаєтеся від поспішних визнань і надмірної відвертості – вони можуть завести вас в розставлену хитрим недоброзичливцем пастку.