Астропрогноз на 30 грудня. Контролюйте свої емоції

Середа, 30 грудня 2009, 09:00
15-й місячний день. «Народження». Один з критичних днів! Контроль за своєю поведінкою ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. І під їх дією можна зробити необдумані вчинки.
гороскоп

У останні дні року, що йде, ми починаємо відчувати вплив місячного затемнення, яке відбудеться 31 грудня. Погано контрольовані емоції в цей період можуть викликати загострення хронічних захворювань, погіршення загального самопочуття, ослаблення імунітету. Прагніть уважніше відноситися до якості продуктів, що вживаються в їжу.

Крім того, період повного місяця — час плотських спокус. Цього дня активізується внутрішній змій кожної людини.

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми.

Прагніть конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і засоби.

Потрібно зібратися з духом, приборкувати свої пристрасті і бажання і укріплювати самодисципліну. Не можна піддаватися навіюванням, бути ледачим. Корисно захищати справедливість.

День зажадає конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і засоби. Несвідома невпевненість, властива цьому періоду, сприяє душевному очищенню, але шкодить крупним починам.

Внаслідок того, що Місяць знаходиться на піке своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

До речі, справитися з негативом можна, оточивши себе речами оранжевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені забарвлення.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.