Астропрогноз на 5 січня. День перемоги над собою

Вівторок, 5 січня 2010, 09:00
20-й місячний день. «Перетворення». Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Вранці можливі віщі сни, що відкривають сокровенну інформацію.
гороскоп

Енергетика цієї місячної доби дає нам силу для духовного зростання.

Цього дня дуже легко, відкинувши всі сумніви, ухвалити нарешті важливе рішення і зробити важливий вчинок. І, таким чином, піднятися в розвитку на вищий ступінь.

Не сумнівайтеся, беріть бар'єр, який виник перед вами, – цей день створений для перемоги над собою.

Зірки обіцяють, що він пройде насичено — як в плані спілкування, так і трудових подвигів.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відношення з обличчями літнього віку і з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил,  складатиметься істотно вдаліше другою, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Добре провести день, займаючись сім'єю, господарством, облагороджуванням домівки.

Сьогодні дуже легко, відкинувши геть сумнів, ухвалити доленосне рішення, зробити важливий вчинок  і таким чином піднятися в розвитку на вищий ступінь.

Енергетика цієї місячної доби дає нам силу і для духовного зростання. Не розкидайтеся на дрібні деталі, думайте про важливий.

У медичному плані самою уразливою ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, а зокрема масажі спини.

А ще не напружуйте зір.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключите строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).

Гороскоп по знаках Зодіаку дивиться ТУТ.