Астропрогноз на 14 січня. Даємо собі установку думати про хороше

Четвер, 14 січня 2010, 09:00
29-й місячний день. «Народження». Накопиченої раніше енергії залишилося украй мало. Це критичний день, коли негатив всього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленою у момент молодика.
гороскоп

Головні рекомендації по поведінці в 29-ту місячну добу – упокорювання і покаяння.

Старайтеся покірливо приймати невдачі сьогоднішнього дня. Вони – результат того, що у минулому ми зробили щось не так.

Необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що поганому не думати. Ніяких неспокоїв, сумнівів, ніякої муки.

Не варто починати нові справи, навіть планувати їх.

Слід відрубувати фальшиві зв'язки, гнати геть настирливих людей і настирливі думки, проводити чищення організму.

Перед сном корисно провести очищення водою: потримати в прохолодній воді ноги. Рекомендується запалити лампаду, свічу, обкурити будинок багульником.

У медичному відношенні з цією місячною добою пов'язана пряма кишка. Проблеми цього органу показують, що у вас поганий захист, і скидання йде на пряму кишку.

У двадцять дев'яту місячну добу можуть знову дати про себе знати ті хвороби, про які ви вже і думати забули. Це вірний сигнал, що насправді ви усунули симптом, а не саме захворювання. Матриця хвороби все ще знаходиться у вашому організмі і її негайно потрібно видалити, інакше хвороба кожного разу до вас повертатиметься, до тих пір, поки не перейде в хронічну форму.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий, уникайте темних і тьмяних тонів. Камінь дня – перли (приносить радість), перламутр (захищає від захворювань верхніх дихальних шляхів).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.