Гороскоп по знаках Зодіаку на 15 січня. Переглянете свої відносини з оточуючими

П'ятниця, 15 січня 2010, 08:55
Місяць в Козерозі. День сприяє успіху в справах, але не відміняє необхідності прикладати зусилля для досягнення мети. Багатьом доведеться переглянути відносини з діловими партнерами і що оточують взагалі, інакше розставити акценти, щоб укріпити свої позиції.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Скористайтеся впливом позитивних тенденцій, щоб досягти поставлених цілей. Хоча цей день не пов'язаний з кар'єрним зростанням як таким, він дозволить вам укріпити свої позиції, завоювати пошану колег і партнерів, привернути на свою сторону керівництво і інших впливових персон. Фінансова ситуація стабільна.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Звернете увагу на відносини з улюбленою людиною: сьогодні можливі серйозні розбіжності. Бажано відкласти обговорення важливих питань і планів майбутнє, постаратися просто приємно провести час. Не варто сліпо довіряти радам родичів – тільки ви знаєте про всі нюанси ситуації, що склалася.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде  сприятливим. Представники цього знаку зможуть блискуче справитися з рішенням професійних задач, укріпити свій авторитет в ділових колах і знайти нових союзників. Можливе повернення старих боргів або отримання прибули від операцій, увязнених минулого року. Успіх супроводитиме мандрівникам.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день підходить для ділових переговорів, пошуку нових партнерів по бізнесу, зустрічей з потенційними працедавцями і клієнтами. Ракам буде неважко захистити власні інтереси, відстояти свою точку зору. Проблеми можливі в справах, пов'язаних з розрахунками і плануванням. Не лінуєтеся перевіряти свої висновки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Предстоїт вельми суперечливий день. У дрібних справах успіх сам йде в руки, а ось своєчасному завершенню крупних проектів заважають обставини непереборної сили. Постарайтеся знайти надійних союзників – без них справитися з ситуацією буде важкувато. Небажано давати гроші у борг і брати у позику.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можете розраховувати на успіх як в справах, так і в особистій сфері. Проте потрібно мати на увазі, що для досягнення найбільш важливої мети доведеться прикласти зусилля: без них ви зможете добитися лише скромних результатів. Цей день підходить для відновлення давніх відносин будь-якого роду.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представників цього знаку чекають професійні успіхи і вдале завершення складних справ. З'являється можливість блиснути талантами, привернути до своїх досягнень увагу сильних світу цього. Не бійтеся ризикувати: надобережність значно обмежить ваші можливості.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день буде вдалим. Досягти успіхів в професійних справах (а в деяких випадках – і піднятися по кар'єрних сходах) Скорпіони зможуть завдяки підтримці своїх давніх союзників. Нові знайомства також виглядають вельми багатообіцяючими. Відмінний день для зміни роботи, розширення сфери діяльності.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не дивлячись на деякі перешкоди, Стрільці зберігають оптимізм і присутність духу і продовжують рух вперед. Вплив негативних тенденцій поступово піде на спад, і в другій половині дня ви зможете реалізувати багато свої плани. Хороший день для відряджень, переговорів з іноземцями, а також переїзду.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
Дозвольте собі пливти за течією – сьогодні воно напевно винесе їх до гостинних берегів. Професійні успіхи будуть дуже значними, якщо ви не станете відмовлятися від допомоги, яку запропонують впливові люди. Вірогідні вигідні операції, а також укладення довгострокових договорів про співпрацю.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день хороший хоч би тим, що дозволяє не хвилюватися по дурницях і не боятися неприємних сюрпризів. Зірки хоч і не обіцяють легких перемог, зате сприяють досягненню успіхів. Найбільш важливими справами краще займатися в першій половині дня, коли життєвий тонус буде вищим.

Риби (20 лютого – 20 березня)
На жаль, не всі свої плани представники цього знаку зможуть реалізувати. Нагадують про себе фінансові проблеми, доводиться задуматися про те, як правильно і максимально ефективно розпорядитися наявними засобами. У особистому житті успіх чекає тих, хто рішучий і готовий проявити ініціативу.