Гороскоп по знаках Зодіаку на 26 січня. Час перевірених методів

Вівторок, 26 січня 2010, 08:58
Місяць в Близнюках. Досягнуть успіху продовжуючі старі справи, а не ті, хто береться за щось нове. Якщо нові почини необхідні, застосовуйте перевірені методи. Час експериментів наступить пізніше.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни будуть вимушені займатися зовсім не тим, до чого лежить душа. Ситуація, що склалася, – своєрідна розплата за недавно проявлену легковажність, а заразом і урок на майбутнє. Потрібно підходити до справ дуже відповідально і серйозно, проте відволікатися час від часу все ж таки необхідно, інакше настрій зовсім зіпсується. Наприклад, знайдіть час поспілкуватися з людиною, яка вам небайдужа.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям вдасться довести колегами і партнерам, що утруднення в справах мають об'єктивну причину. Це дуже до речі, адже інакше недоброзичливці постаралися б саме на ваші плечі покласти відповідальність за всі біди. Отже, тепер постарайтеся не допустити помилок – пора проявити себе «антикризовим менеджером» і вказати таким, що безпорадним оточує вірний шлях до вирішення всіх проблем.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки схильні змиритися з долею і визнати своє безсилля перед її ударами. Це велика помилка! Пам'ятаєте, зараз проти вас діють не абстрактні негативні тенденції і злі сили, а цілком реальні, земні недоброзичливці. А вже з ними-то ви справитеся, варто тільки постаратися. Неабиякою мірою сприяє успіху і те, що сьогодні всі близнюки настроєні романтично.

Рак (22 червня – 23 липня)
Усвідомлюючи об'єктивну необхідність руху вперед, Раки все ж таки вважають за краще топтатися на місці. Пам'ятаєте: сьогодні у вас є шанс досягти успіху, і лише найперший крок до нього буде дійсно важким. Не слухайте тих, хто критикує вас і указує на ваші недоліки. Сьогодні ви потребуєте компліментів, похвали або хоч би захоплених поглядів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Першу половину дня Леви проведуть в похмурих роздумах. Представники цього знаку засмучуються про те, що допустили у минулому помилку і зараз опинилися в непростій ситуації. Не сумуйте: незабаром все зміниться – вас відвідає блискуча ідея, і її втілення в життя стане початком шляху до великих перемог. Головне – не поспішати і не спалювати за собою мости. Це стосується і роботи, і особистого життя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не дивлячись на деякі труднощі, Діви знаходяться на вірному шляху. Упевненість в своїх силах – це навіть не половина, а три чверті успіху, проте і обережність не перешкодила б. Останнє особливо стосується тих, хто вимушений мати справу з новими людьми, поки що не довели, що їм можна вірити. Але навіть якщо ви допустите помилку, наслідки її не будуть катастрофічними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Спокійне і розмірене існування – це те, що відповідає тенденціям дня. Щоб зовсім не занудьгувати, заплануйте на вечір що-небудь незвичайне: сьогодні зірки прихильні до любителів нових вражень. Правда, велика вірогідність, що розважатися доведеться поодинці; друзям навряд чи припадуть до смаку ваші ідеї. Зате можна знайти однодумців, спілкування з якими прикрасить ваше життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Прагніть зберігати спокій. Чим стримано ви реагуєте на те, що відбувається навколо, тим вище вірогідність того, що відносини з улюбленою людиною складатимуться ідеально. Зірки прихильні до любителів нових вражень. Чудовий день і для нових знайомств, але можливими вони стануть лише в тому випадку, якщо ви будете привітні, доброзичливі і милі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Тримаєте мову за зубами. Сьогодні практично все, що ви говорите, може бути використано проти вас. Єдиним виключенням є визнання в любові – ось воно-то напевно піде на користь! День підходить і для вступу до браку, але лише в тому випадку, якщо ви дієте з романтичних спонук. Союз, ув'язнений цього дня за розрахунком, приречений на невдачу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зірки радять керуватися власними інтересами, а не виходить з розмитих міркувань «загального блага». Річ у тому, що сьогодні вашим бажанням поліпшити мир напевно скористаються підступні недоброзичливці. В результаті ви не тільки згаєте дарма час і сили, але і зробите вчинки, про які потім жалкуватимете. Довіряти варто тільки власному внутрішньому голосу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сосредоточьтесь на сімейних справах. Це якраз той день, коли можна отримати необхідну допомогу від родичів або самому зробити вчинок, який змінить на кращий життя близьких. Підкорення професійних висот пов'язане з певними труднощами. Препятствій не виникне їх лише у тих, хто запланував на цей день відрядження і виїзні переговори.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Настрій у Риб сьогодні незвичайно бойове і діяльне. Проте день куди краще підходить для того, щоб пливти за течією, дозволивши іншим вирішувати складні проблеми, долати препятствія і штурмувати кар'єрні вершини. Якщо вам все ж таки хочеться битися з недоброзичливцями, вибирайте супротивника в своїй ваговій категорії. Безрозсудним буде вступати в конфлікт з керівництвом.