Астропрогноз на 2 лютого. День правдивих компліментів

Вівторок, 2 лютого 2010, 09:00
18-й місячний день. «Аналіз». У цю місячну добу навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу дійсну суть.
гороскоп

Все, що скажуть про вас цього дня неприємного, – правда, тому не ображайтеся, а задумайтеся як позбавитися від недоліків. Якщо скажуть приємне – порадійте: це теж чиста правда.

День пасивний, є небезпека піддатися чужому впливу і почати комусь наслідувати. Тому треба постаратися зберігати тверезість розуму і об'єктивно оцінювати себе і що оточують.

Не піддайтеся ілюзіям, низовинним інстинктам і темним думкам. У людини, не охочої боротися з своїми недоліками, виявляються таємні препятствія – створюється враження, що вас намагаються збити з дійсного шляху.

Також від вас буде потрібна стриманість і розсудливість. Можливе виникнення несподіваних проблем «з нічого».

Цього дня всім необхідне звільнення від пихатості, від егоїзму.

У період, що наступив, у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це якнайкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем. Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не упустите цей момент. Тому що далі - до молодика - сили убуватимуть.

Навіть якщо їсте більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. І взагалі, обмежуючи себе в їжі при убуваючому Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше і зробити це в коротший термін, ніж при Місяці, що росте, тому такі ефективні в цей період розвантажувальні дні і дієти.

Ще корисно сходити в лазню, почистити шкіру, зробити масаж, пройти омолоджуючі процедури.

Небажано вживати м'ясну їжу. Краще горіхи, більше рослинного масла (зокрема як притирання при масажі).

Сни можуть показати, що заважає вам жити і підказати шляхи до зцілення від хвороби. Проте бажано менше спати, інакше можете прокинутися в розбитому стані.

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони цього дня ослаблені.

Колір дня – зелений. Відмовіться від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), обпав (розвиває дар пророцтва).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.