Астропрогноз на 8 лютого. День самопрезентації

Понеділок, 8 лютого 2010, 09:00
24-й місячний день. «Впорядковування». Упорядкувати слід внутрішній простір і зв'язки. Це сприятиме включенню резервів і дозволить на наступному місячному циклі вести продуктивнішу діяльність.
гороскоп

Цього дня прокидаються сили природи, що сприяють творенню.

Добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.

У 24-й місячний день на людину може зглянутися одкровення або просто може прийти важлива інформація. Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

Енергія цієї місячної доби способствовуєт включенню прихованих резервів і дозволить вести продуктивнішу діяльність.

Взагалі, фундаментальні підстави, закладені цього дня, надалі приводять до активного використання прихованих раніше резервів.

В цей час в людях виявляється потреба повчати інших, тому, управляючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення тих, що оточують в потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне розповсюдити свої ідеї в маси. Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Проте врахуйте: величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язковій реалізації.

День хороший для активної творчої роботи, лікування і зміцнення здоров'я.

Можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.