Гороскоп по знаках Зодіаку на 9 лютого. Активність принесе успіх в особистому житті

Вівторок, 9 лютого 2010, 08:55
Місяць в Козероге. Сфера, на якій сьогодні зосереджений вплив позитивних тенденцій, – романтичні відносини. Проте потрібно не тільки розраховувати на зміни на краще, але й робити все можливе, щоб наблизити їх.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни нині здатні на багато що. Проте представникам цього знаку сьогодні властиво декілька агресивна поведінка, яка може стати причиною проблем у відносинах з тими, що оточують. Овни-начальники сьогодні незвичайно вимогливі і непохитні, Овни-підлеглі – образливі і схильні до «бунту».

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Чималу частину дня Тільці вимушені будуть присвятити вирішенню чужих проблем. Але скаржитися на життя не варто: за свої праці ви незабаром отримаєте щедру нагороду. Підніме настрій спілкування з родичами. Можливе отримання приємних вістей, що стосуються вашої сім'ї. З'явиться привід для домашнього свята.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складний. Близнюкам змінює їх звичайне везення, на шляху з'являються перешкоди, всюди підстерігають недоброзичливці. Навіть якщо ви займаєтеся своїми звичайними справами, будьте уважні – помилки обійдуться дорого. Тим же, хто приступає до виконання нових обов'язків, потрібно бути обережними і навіть педантичними.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сьогодні ви дуже сприйнятливі – пам'ятаєте про це, коли ухвалюватимете рішення, що стосуються ваших відносин з іншими людьми. Цей день абсолютно не підходить для того, щоб йти, спалюючи за собою мости, або розривати зв'язки, які чомусь показалися непотрібними, обтяжливими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні можна займатися рішенням самих різних задач – ідеї, відвідуючі вас, універсальні і можуть бути застосовані в будь-якій сфері. У особистому житті наступає досить напружений момент. Пам'ятаєте, що сьогодні потрібно не тікати від труднощів, а зробити все можливе, щоб подолати їх.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Чекає напружений день. Ситуація в професійній сфері виходить з-під контролю, багато важливих питань вирішуються без вашої участі. Проблем в особистому житті теж навряд чи вдасться уникнути. Зв'язано це з тим, що вам доведеться в останню мить змінити свої плани – навряд чи це доведеться таким, що оточує на смак.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Успіхів доб'ються ті, хто готовий потрудитися на славу. Люди, готові вам допомогти, напевно знайдуться, проте навряд чи їх методи доведуться вам до смаку. Небажано зв'язувати себе фінансовими зобов'язаннями. У особистих відносинах ситуація складається непроста, взаєморозуміння з близькими практично відсутнє.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зіткнуться з проблемами в роботі. Займатися рутинними справами не хочеться, а завдань, що вимагають творчого підходу, не передбачається. Зате романтичні відносини складаються надзвичайно гармонійно. День обіцяє масу задоволення закоханим і нові знайомства тим, хто знаходиться в пошуку своєї «половинки».

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день підходить для підбиття підсумків. З новими проектами краще не поспішати, особливо якщо ви співробітничаєте з людьми, з якими раніше не мали справи. Активна життєва позиція – обов'язкова умова успіху в особистому житті. Будьте готові проявити ініціативу ради зближення з симпатичною вам персоною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День більше підходить для вирішення особистих проблем, чим для роботи. Нормальному перебігу професійних справ заважатимуть дрібні непорозуміння. Зате в романтичних відносинах проблем не виникне. Зірки обіцяють знайомства самотнім Козерогам, проте радять не форсувати події, а покластися на долю.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде досить напруженим: чекають проблеми як професійного, так і особистого характеру. Прагніть не ухвалювати поспішних рішень, тримаєте емоції під контролем – необачні вчинки лише посилять ситуацію. Не варто укладати угоди, брати на себе довготривалі фінансові зобов'язання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можна вирішувати творчі задачі, займатися науковою і дослідницькою роботою: у вас виникне багато цікавих ідей. Фінансова ситуація покращає. Упевненість в собі і спокійне відношення до дрібних непорозумінь – застава успішного рішення особистих проблем. Віддайте перевагу відпочинку в крузі близьких людей.