Гороскоп по знаках Зодіаку на 15 лютого. Раки можуть позбавлятися від непотрібних речей, а Стрільці – від нудьги

Понеділок, 15 лютого 2010, 08:54
Місяць в Рибах. День достатньо багатообіцяючий і у багатьох відношеннях вдалий. Не підходить він тільки для укладення фінансових оборудок – аж надто велика вірогідність помилок в розрахунках.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Прагніть поводитися трохи розсудливіше і спокійно, ніж завжди. Цей день обіцяє успіхи тим, хто серйозно підходить до реалізації своїх планів, не залишає недороблених справ і взагалі поводиться відповідально. Атмосфера в сім'ї багато в чому залежить від того, чи готові ви прислухатися до рад старших родичів, врахувати їх досвід. Уникайте поспішних рішень, що стосуються романтичних відносин.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Непоганий день, хоча пов'язаний більшою мірою з серйозною і плідною роботою, чим з випадковим успіхом. Будьте готові повернутися до справ, які ви вважали завершеними, а також зустрітися з людьми, яких ви вважали за краще б назавжди викреслити з свого життя. Стабільним буде емоційний фон, тому ви можете не побоюватися перепадів настрою. Вечір підходить для світських заходів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день. Найбільших успіхів досягнуть близнюки, чия діяльність вимагає постійної уваги на людях, спілкування з різними людьми. Решті представників знаку зірки радять не упускати шанс привернути увагу до власної персони: це якраз той день, коли можна зав'язати корисні знайомства, обзавестися поклонниками і покровителями. Вірогідне отримання приємних вістей здалеку.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте готові вступити на новий шлях, зробити крок, який в корені змінить ваше життя. Деколи вас долатимуть сумніви і невпевненість, проте підтримка друзів і родичів допоможе знов знайти душевну рівновагу. Головне – бути готовим до обговорення проблем, а не вдавати, що їх не існує. Відповідний день для того, щоб позбавитися від речей, які стали вам не потрібні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хороший день для самостійної роботи, безжальної битви з конкурентами, протистояння з сильними світу цього. Сьогодні ви готові захищати своїм інтереси за всяку ціну. Надзвичайно складний день з погляду особистих відносин – і романтичних, і сімейних, і дружніх. Самі того не помічаючи, ви нав'язуєте таким, що оточує свою волю, чините тиск на тих, хто вас дуже любить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потрібно бути готовими до того, що цього дня навіть найнадійніші і перевірені партнери або колеги піднесуть неприємні сюрпризи. Зате якщо ви працюєте самостійно, то зможете реалізувати будь-які свої ідеї і добитися колосального прогресу. День також підходить для навчання. Кохана людина порадує, та і взагалі романтичні відносини розвиватимуться в дуже приємному ключі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День буде вдалим. Відкриваються нові можливості, з'являється шанс укласти вигідний операції, знайти ділових партнерів, співпраця з якими дозволить вам підкорити професійні вершини. Це не самий кращий день для покупок і інвестицій – за винятком тих, рішення про яких було ухвалене наперед. Можливе отримання несподіваного подарунка.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Непоганий день для спокійної роботи, виконання звичайних обов'язків не буде пов'язано з труднощами. За нові справи братися поки не стоїть: дуже велика вірогідність помилок. Сьогодні більшою мірою, чим зазвичай, потребуєте емоційної підтримки родичів, друзів і улюбленої людини. Не упустите можливість провести час з тими, хто вас любить.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не виключені труднощі, подолати які відразу, з наскоку, не вдасться. Будьте готові будувати складні плани, обдумувати кожен свій крок, зважувати «за і проти». На жаль, вважатися ви сьогодні можете тільки на себе: навіть люди, яким ви звикли довіряти, навряд чи порадять вам щось корисне. Відмінний день для вечірок і активного відпочинку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Професійні проблеми пов'язані з довершеною неможливістю порозумітися з керівництвом, колегами, клієнтами і партнерами. Доводиться переглядати умови співпраці, витрачати масу часу на порожні спори. Проявляйте гнучкість – надмірна завзятість може привести до повного розриву ділових відносин. Зате в особистій сфері подібних проблем не виникне.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде досить неприємним для тих, у кого заплановані важливі зустрічі. Будьте готові до необгрунтованих зауважень, різкої критики, розбору давно забутих польотів. Недоброзичливці зроблять все можливе, щоб привернути увагу тих, що оточують до ваших промахів, так що прагніть бездоганно виконувати
свої обов'язки і взагалі не здійснювати помилок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День цікавий, але утомливий. У багатьох Риб виникне бажання звести навантаження до мінімуму, відкласти поділа і на якийсь час піти на дно. Проте робити цього не варто – якщо ви будете наполегливі і винахідливі, то напевно зможете добитися грандіозних успіхів. Досить напруженими стануть відносини з недавніми покровителями і прихильниками, але вам вдасться стабілізувати ситуацію.