Астропрогноз на 27 лютого. Справляємо сприятливе враження

Субота, 27 лютого 2010, 09:00
15-й місячний день. «Народження». Контроль над поведінкою ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. І під їх дією можна зробити необдумані вчинки.
гороскоп

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми. Тому прагніть конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і засоби.

Додати позитиву останній суботі зими допоможе той факт, що Місяць в Льві сприяють піднесеному, бадьорому настрою. Нам здається, що ми всі можемо, на все здатні, ще трохи – і важ мир у наших ніг. Нам хочеться, щоб нас всі хвалили, робили нам компліменти.

Не поскупитеся на добрі слова для інших – вам відповідять тим же. Ці дні хороші для свята, веселості. Найкращим чином проходять презентації.

Бажано нарядно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися абикуди, де багато народу і панує святкова атмосфера. У ці дні люди додають особливо велику увагу зовнішності: то, як ви виглядаєте, буде неодмінно відмічено. А тому не підкачайте, якщо хочете справити сприятливе враження.

Проте, внаслідок того, що Місяць знаходиться на піке своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічних, можуть
несподівано загостритися.

Прагніть уважніше відноситися до якості продуктів, що вживаються в їжу.

До речі, справитися з негативом можна, оточивши себе речами оранжевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені забарвлення.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).