Гороскоп по знаках Зодіаку на 1 березня. Час обдуманих рішень

Понеділок, 1 березня 2010, 08:57
Місяць в Діві. Події розвиваються стрімко, і діяти доводиться дуже швидко. Проте, важливо знаходити час для обдумування як власних вчинків, так і їх можливих наслідків.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день як не можна краще підходить для роботи. Ви швидко справитеся з рішенням складних задач, знайдете спосіб подолати перешкоди. День підходить і для переговорів, проте готуватися до них потрібно зі всією серйозністю: імпровізація навряд чи буде вдалою.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Варто настроїтися на серйозний лад: саме це необхідно для досягнення професійних успіхів. Дуже хороший день для самостійної роботи. Співпраця буде вельми плідною, якщо зумієте проявити гнучкість і піти на певні поступки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День напружений і важкий, хоч і плідний. Прагніть планувати найбільш важливі справи на ранок: поступово життєвий тонус знижуватиметься, а разом з ним на спад піде і активність. Важливо уникати суперечок – вони можуть мати серйозні наслідки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає сприятливий день. Єдині серйозні проблеми, які можуть виникнути, пов'язані з відносинами в сім'ї. Старайтеся спокійно і уважно вислуховувати критичні зауваження, не ображайтеся по дурницях.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день пов'язаний з пастками і провокаціями, неабиякими випробуваннями, які випадуть на вашу частку. Розбіжності з діловими партнерами перешкодять своєчасно закінчити роботу над важливими проектами, деяким доведеться весь день присвятити вирішенню чужих проблем.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Нейтральний день, який навряд чи буде пов'язаний з досягненням якихось значних успіхів. Зірки радять дотримуватися граничної обережності: сьогодні ви схильні переоцінювати свої можливості і брати на себе зобов'язання, виконання яких пов'язане з проблемами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники даного знаку повні сил і енергії. У них не виникне нерозв'язних проблем ні в роботі, ні в особистому житті. Важливі переговори пройдуть непогано, якщо ви спиратиметеся не тільки на свою чарівливість, але і на професіоналізм і знання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться прикласти немало зусиль для того, щоб справитися з професійними проблемами, що накопичилися. Бажано не відкладати неприємні справи в довгий ящик: чим раніше ви їх закінчите, тим більше часу у вас залишиться для спілкування з друзями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представникам цього знаку доведеться займатися різноманітними справами і вирішувати масу проблем. Вам без зусиль вдасться справити сприятливе враження на нових партнерів. Особиста чарівливість допоможе в подоланні багатьох труднощів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Нейтральний день. Великих можливостей він не відкриває, але і серйозними неприємностями не загрожує. Для важливих зустрічей і переговорів краще підходить друга половина дня – в цей час ви відчуватимете себе спокійніше і упевнено.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ухвалювати рішення і долати труднощі представникам цього знаку доведеться самостійно. Прагніть відноситися до того, що відбувається спокійно, не йдіть на дуже великі поступки, інакше пізніше відновити рівновагу буде важко.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде пов'язаний з проблемами особистого характеру – вам важко тримати себе в руках. Постарайтеся зосередитися на роботі: професійні успіхи сприятимуть зростанню упевненості в собі, життєрадісності і оптимізму.