Астропрогноз на 1 березня. День гармонії

Понеділок, 1 березня 2010, 09:00
16-й місячний день. «Накопичення». День відмічений рівновагою, гармонією між астральним і фізичним тілами.
гороскоп

Багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло. Інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Корисно робити все, що пов'язане з чистотою: наприклад, забиратися в будинку і приймати душ.

Цього дня рекомендується будь-які фізичні вправи, сприяючі гармонії. Вважається, що крик, безцеремонна поведінка повинні бути повністю виключені цього дня. Треба дотримувати спокій, не порушувати ніякими сторонніми діями внутрішнього комфорту і миру в душі, бо символ цього дня – помірність.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злості, заздрості. Не можна підвищувати голос, сердитися, зловживати активними діями. Порушення рівноваги і гармонії, напруга у відносинах з ким би то не було, дуже сильні переживання і пристрасті можуть згубно відбитися на здоров'ї. Слід уникати конфліктів, силового рішення проблем, проявляти миролюбність і спокій, прагнути до помірності і рівноваги у всьому.

У медичному відношенні з 16-ою місячною добою пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

Крім того, шістнадцятий місячний день вельми для очисних процедур, обмивань, трав'яних ванн, сеансів ароматерапії. Потрібно пам'ятати, що цей час призначений не для активного, а пасивного відпочинку. Потрібно дати організму час відпочити і накопичити нові сили після попередніх активних місячних днів.

Дуже корисними і вдалими будуть всі види очисних практик. Вони допоможуть організму звільнитися від шлаків, що накопичилися, і стресів, давши тим самим можливість увійти до нової місячної фази оновленим і готовим до нових звершень.

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.