Гороскоп по знаках Зодіаку на 2 березня. Виходимо в маси і розширюємо круг спілкування

Вівторок, 2 березня 2010, 08:52
Місяць у Терезах. Дуже сприятливий день, що відкриває можливості для успіху як на професійному, так і на особистому терені. Якщо ви хочете розширити своє коло спілкування, прагніть бути на виду.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День представляє серйозну загрозу для здоров'я. Можливі нездужання, загострення хронічних захворювань, травми. У іншому ж день можна назвати нейтральним. Вам доведеться займатися рішенням рутинних задач, і лише зустріч з новою людиною декілька розвіє нудьгу.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий і плідний день. Перша його половина ідеально підходить для творчості, навчання і рішення професійних задач. Крім того, в цей час можна проводити переговори і робити крупні інвестиції: фінансове чуття вас не підведе. Життєвий тонус високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представники цього знаку відрізняються високою діловою активністю, професійною хваткою і здатністю виходити переможцями з будь-яких ситуаїй. Покладайтеся на власну логіку і не слідуйте чужим радам: подальший розвиток подій підтвердить вашу правоту.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки повинні бути економні і обачні у витратах: з погляду фінансів це день зовсім не найсприятливіший. Виплати, на які розраховували, примушують себе чекати, доводиться шукати нові джерела доходів. Можливі невдалі покупки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День непоганий з професійної точки зору, але більше відповідний для самостійної роботи. Леви-керівники дуже вимогливі до своїх підлеглих, а рядові співробітники, що народилися під цим знаком, надмірно чутливі до критики.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сильні позитивні тенденції. Ви легко справляєтеся з рішенням багатьох задач, знаходите відповіді на складні питання і без страху і сумнівів берете на себе роль лідера в трудовому колективі. Вірогідна пропозиція, яка обіцяє вам фінансове благополуччя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можуть виникнути професійні проблеми. Будьте гранично обережні: є ризик потрапити в розставлену недоброзичливцями пастку. Підтримку і допомогу ви зможете отримати від близьких людей. Саме вони зроблять все можливе, щоб день не здався вам дуже важким.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представиться можливість реалізувати сміливий план, що обіцяє кар'єрне зростання і значне поліпшення фінансового положення. Перед представниками цього знаку відкриваються нові горизонти, і потрібно лише мати небагато сміливість  і винахідливість, щоб вступити на шлях до успіху.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна зайнятися проектами, які здаються багатообіцяючими вам і лише вам, – розвиток подій доведе, що чуття вас не підвело. У ділових відносинах візьміть на себе роль лідера, сьогодні вам вдасться проявити себе з кращого боку. Можливі грошові надходження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте гранично обережні в справах: велика вірогідність помилок, які матимуть серйозні наслідки. Не покладайтеся на людей, які обіцяють золоті гори. Краще мати справу з перевіреними партнерами, а укладення нових оборудок відкласти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Варто зайнятися пошуком нових союзників: як тільки вони у вас з'являться, будь-які перешкоди будуть подолані. Бажано не ризикувати і не відволікатися на дрібниці. Сосредоточьтесь на досягненні головної мети, саме це зараз необхідно для успіху.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День обіцяє бути і цікавим, і плідним. Секрет успіху нинішнього дня – в умінні повною мірою використовувати сприятливі обставини, швидко пристосовуватися до змінної ситуації і всюди знаходити союзників. Можливе поліпшення фінансового положення.