Гороскоп по знаках Зодіаку на 3 березня. Овнам везе в справах, а Стрільцям – з фінансами

Середа, 3 березня 2010, 08:58
Місяць у Терезах. День хоч і достатньо вдалий, але непростий. Пильність і обережність будуть потрібні всім, хто збирається брати участь в ділових переговорах і укладати угоди.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні вельми везучі: представникам цього знаку вдається справитися з складними завданнями, добитися успіху у важливих справах. Не перешкодило б небагато терпіння – особливо це важливо для тих, хто має справу з представниками державних організацій або просто впливовими людьми.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День вельми сприятливий, проте пов'язаний з необхідністю вирішувати численні і різноманітні задачі. Високі навантаження стануть причиною перевтоми і нездужань, якщо ви не знайдете час для відпочинку і відновлення сил.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для багатьох представників знаку цей день стане початком нового вдалого періоду в професійній діяльності. Вірогідні цікаві комерційні пропозиції, ідеї, що обіцяють великий прибуток. Ви працездатні, повні енергії і ентузіазму, і не втомлюєтеся, навіть якщо робочий день затягується.

Рак (22 червня – 23 липня)
Завдання, що стоять перед вами, вимагають не творчого підходу і оригінальних рішень, а старанності, посидючості і самодисципліни. На щастя, ваші праці не будуть марними: отриманий результат напевно порадує. День підходить для спілкування з впливовими людьми, пошуку нових партнерів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде досить напруженим. Дуже складна фінансова ситуація, велика вірогідність незапланованих витрат. Очікувані виплати поступлять із запізненням. Не все гладко і в особистому житті. Улюблена людина схильна пред'являти високі вимоги і навряд чи з розумінням віднесеться до ваших слабкостів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Непростий день. Проблеми виникають там, де ви їх менше всього чекаєте. Доведеться пристосовуватися до ситуації, спішно міняти графік і  переносити деякі зустрічі. До речі, для проведення переговорів, що стосуються спільної роботи, день не підходить: ви навряд чи зможете відстояти свої інтереси.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нерівний день – то доля посміхається вам і все складається непогано, то, навпаки, виникають абсолютно несподівані проблеми. Зараз небажано будувати плани, що далеко йдуть, домовлятися про тривалу співпрацю. Для крупних інвестицій день також не самий відповідний.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представники цього знаку менш енергійні і діяльні, чим зазвичай, більшою мірою схильні до впливу з боку і неймовірно уразливі. Сумісні проекти будуть успішними лише в тому випадку, якщо вашими партнерами стануть люди, готові виконати велику частину роботи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У професійній сфері можна не побоюватися неприємностей: представники цього знаку швидко справляться зі всіма справами і доб'ються значних успіхів. Відносини з партнерами важко назвати безхмарними, але вам вдасться уникнути відкритого конфлікту. Фінансова ситуація декілька покращає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День можна назвати сприятливим. Єдина проблемна сфера – ділові відносини. Тут вас можуть чекати розчарування. Прагніть дотримуватися раніше вибраної лінії поведінки, не проявляйте надмірної гнучкості і поступливості. Вдалий день для самостійної роботи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День досить неспокійний. Нагадають про себе люди, яким ви колись обіцяли допомогу, багатьом доведеться платити по старих рахунках. Можливі труднощі в спілкуванні з діловими партнерами, але вам вдасться схилити опонентів на свою сторону.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вірогідні професійні успіхи у Риб, що працюють самостійно або що посідають керівні посади. Рибам-підлеглим буде важко порозумітися з керівництвом, та і відносини з колегами безхмарними не назвеш. Нові партнери не виправдають очікувань, доведеться переглядати умови співпраці.