Гороскоп по знаках Зодіаку на 4 березня. День колективних рішень

Четвер, 4 березня 2010, 08:58
Місяць в Скорпіонові. Прислів'я про те, що дві голови краще за одну, сьогодні в черговий раз доведе свою правдивість. Ухвалювати важливі рішення сьогодні потрібно після всестороннього обговорення з надійними людьми.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День сприятливий, вдалий і легкий. Зірки не радять братися за вирішення складних проблем – потрібно почекати зовсім небагато, і вони почнуть танути, як дим. Складеться сприятлива ситуація зміцнення авторитету, налагодження відносин з новими партнерами. З'явиться можливість укласти вигідні операції.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Потрібно бути уважніше до здоров'я: день пов'язаний із зниженням життєвого тонусу, стати причиною нездужання може будь-яка дрібниця. У професійній сфері ситуація складається сприятлива, проте вашої уваги вимагають різноманітні справи: ви зіб'єтеся з ніг і заплутаєтеся, якщо не розставите пріоритети.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Позитивні тенденції дуже сильні, що дозволить добитися видатних успіхів в роботі. Можна реалізувати задуми, пов'язані з початком або розширенням своєї справи. Також день підходить для спілкування з друзями, вечірок і розваг. Романтичні побачення не розчарують, якщо ви самі займетеся їх організацією.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відкриються нові можливості, пов'язані з кар'єрою і професійним зростанням. Ваше завдання – покладатися на надійних людей і не відмовляти в допомозі тим, хто проситиме про неї. Можна робити довгострокові інвестиції і крупні покупки, фінансове чуття вас не підведе. Вдалий день для поїздок і активного відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непросто добитися успіху в професійній сфері: доводиться налагоджувати відносини з «складними» людьми, проявляти пильність, щоб не попастися в пастки недоброзичливців. Зате в особистій сфері ситуація складається дуже сприятлива. Можливі як нові знайомства, так і сплеск відчуттів в союзі, що вже склався.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Розставте пріоритети і складіть план дій: встигнути все неможливо, тому необхідно зосередитися на найтерміновішому і важливішому. Не виключені невеликі грошові надходження, проте і вірогідність витрат вельми велика. У особистій сфері все добре: близьких людей ви розумієте з півслова і вони відповідають вам тим же.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Серйозних змін не очікується ні в професійній, ні в особистій сфері. Спостерігається лише посилення тенденцій, що раніше намітилися, логічний розвиток ситуацій, що склалися останнім часом. Все це означає, що ви можете діяти відповідно до раніше складених планів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі проблеми особистого характеру – велика вірогідність конфліктів, які можуть виникнути із-за довершених дурниць. У роботі ж ніяких перешкод: день підходить для вирішення різноманітних професійних завдань. Зірки радять уникати перевантажень, оскільки життєвий тонус сьогодні понижений.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представники цього знаку раз у раз стають учасниками різноманітних пригод, вплутуються в ризиковані авантюри, словом – не нудьгують і не дають нудьгувати іншим. Чудовий день для представників творчих професій: їх чекають неймовірні ідеї, справжні осяяння.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже непогані професійні перспективи, в рішенні питань, пов'язаних з роботою, ви доб'єтеся великого успіху. Проте розраховувати можна тільки на себе: недавні союзники занурені у власні справи, та і люди, що обіцяли вам всесторонню підтримку, не поспішають тримати слово.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Варто критично оцінювати всі пропозиції, що стосуються роботи. Потенційні партнери і працедавці обіцяють багато що, але підсумки співпраці можуть вас розчарувати. Не жалійте часу на те, щоб зібрати максимум інформації про людей, з якими ви плануєте мати справу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Професійні перспективи, що відкриваються перед Рибамі, виглядають надзвичайно багатообіцяючими. Проте пам'ятаєте, що сьогодні краще мати справу з давніми, перевіреними партнерами. Фінансова ситуація сприятлива. Приємний день чекає сімейних Риб: домашній клопіт приноситиме задоволення, спілкування з дітьми – радувати.