Гороскоп по знаках Зодіаку на 5 березня. Тельців чекають цінні подарунки, а Стрільці доб'ються перемоги на професійному терені

П'ятниця, 5 березня 2010, 08:52
Місяць в Скорпіонові. Вплив позитивних тенденцій зосереджений на сфері романтичних відносин, тому день обіцяє масу приємних емоцій закоханим і зміни в особистому житті тим, хто знаходиться у пошуках своєї «половинки».
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна розраховувати на успіх в справах, що вимагають нестандартного підходу. Вам буде неважко знайти нових союзників або заручитися підтримкою сильних світу цього. Вірогідний сприятливий збіг обставин, який відкриє
шлях до підкорення кар'єрних вершин.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Один з тих вдалих днів, коли навіть з найважчими справами вдається справитися швидко. Вірогідне значне поліпшення фінансового положення, не виключені і цінні подарунки. Представники творчих професій отримають принадні пропозиції про співпрацю.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зірки радять не переоцінювати важливості знайомств, зав'язаних цього дня. Швидкоплинна симпатія куди вірогідніша, ніж серйозне захоплення. У професійній сфері ситуація нейтральна. Легкі перемоги маловірогідні, але і непереборних труднощів не виникне.

Рак (22 червня – 23 липня)
Як і раніше сильний вплив позитивних тенденцій. Представники цього знаку можуть добитися успіхів завдяки розумному використанню не тільки своїх здібностей, але і корисних зв'язків. Покращає фінансова ситуація, можливе надходження грошей з несподіваного джерела.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде пов'язаний з переоцінкою цінностей, своєрідною «ревізією» перемог і досягнень. Багато що з того, чого вдалося добитися ціною колосальних зусиль і неабиякої праці, покажеться неважливим. Проте ви не повинні думати, що працювали марно – отриманий досвід дорогого стоїть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
На подарунки долі розраховувати не доводиться, проте можна не побоюватися того, що ваші праці пропадуть дарма. Цей день підходить для складання звітів і підбиття підсумків, а також стратегічного планування. Вірогідні невеликі грошові надходження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День неспокійний, морочливий, але в деяких відносинах вдалий. Сьогодні у вас є всі шанси взяти верх в напруженій конкурентній боротьбі, довести свою перевагу над колегами і добитися підвищення по службі або укладення вдалих оборудок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Непростий день. Рішення професійних задач вимагає не тільки акуратності і серйозного підходу, але і виверткості. Сьогодні ви можете покладатися лише на найнадійніших партнерів. Необдумані витрати можуть мати неприємні наслідки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день пов'язаний з блискучими перемогами на професійному терені. Декілька псують загальну картину відносини в трудовому колективі, які сьогодні будуть нерівними. Прагніть не провокувати недоброзичливців: відкриті конфлікти вам зараз ні до чого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День достатньо вдалий і спокійний. Представники цього знаку зможуть без суєти реалізувати свої плани, довести до кінця раніше початі справи, вдало провести важливі переговори. Прекрасний день для творчості, а також участі в суспільних заходах.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для того, щоб почати шлях до найграндіознішої з ваших життєвих цілей. Проте варто мати на увазі, що для досягнення успіху необхідні не тільки працьовитість і старанність, але і готовність вчитися новому, розширювати свій кругозір.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Для представників цього знаку не будуть таємними бажання тих, що оточують, що дозволить розставити потрібні акценти як в ділових, так і в особистих відносинах. Дуже важливо обмежити спілкування з неприємними людьми: сьогодні вам важко чинити опір їх негативному впливу.