Астропрогноз на 5 березня. День перемоги над собою

П'ятниця, 5 березня 2010, 09:00
20-й місячний день. «Перетворення». Дуже серйозний і цікавий день: час духовного преображеня, подолання сумнівів, пізнання космічного закону.
гороскоп

Енергетика цієї місячної доби дає нам силу для духовного зростання. Цього дня дуже легко, відкинувши всі сумніви, ухвалити нарешті важливе рішення і зробити важливий вчинок – і, таким чином, піднятися в розвитку на вищий ступінь.

Не сумнівайтеся, беріть бар'єр, який виник перед вами, – цей день створений для перемоги над собою.

Зірки обіцяють, що день пройде насичено – як в плані спілкування, так і трудових подвигів.

Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Під ранок можливі віщі сни, що відкривають сокровенну інформацію.

До речі, ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відношення з обличчями літнього віку і з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил,  складатиметься істотно вдаліше другою, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

У медичному плані самою уразливою ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, а зокрема масажі спини.

А ще не напружуйте зір.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключите строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.