Астропрогноз на 6 березня. Позбавляємося від непотребу

Субота, 6 березня 2010, 09:00
21-й місячний день. «Завершення». Місяць в Стрільцеві. Цього дня треба бути чесним і справедливим навіть в дрібницях. Хороші плоди приносять колективне обговорення проблем.
гороскоп

Добре займатися плануванням поточних витрат, розподіляти прибуток, оцінювати необхідність витрат.

День буде наповнений романтикою, відносини складатимуться вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки на «i». Прагніть не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій.

У першу половину дня Місяць на небі відпочиває, так що краще провести її у відносному розслабленні. Займіться прибиранням сміття, будь то удома, або на робочому місці. Позбавтеся від непотрібних паперів, від непотребу, звільните простір для нового, світлого, чистого, яке негайно з'явиться, як тільки для цього буде відповідне місце. Перевірте свій комп'ютер на можливі віруси – зараз для цього самий відповідний час.

І будьте готові зустріти другу половину дня в бадьорому, оптимістичному настрої, оновлені і такі, що посвіжішали. Знов активізується освітня діяльність, люди пригадають про своє бажання помандрувати, з'явиться бажання вирішити деякі юридичні питання.

В дні Стрільця, які наступають відразу після похмурих днів Скорпіона, приходить заспокоєння. Люди тягнуться до порядку і стабільності. Вони стають спокійними і законопокірними.

День сприятливий для отримання нових знань, придбання нових навиків, а також передачі знань іншим. Якщо вас в ці дні про щось питають, просять поради – відповідайте, радьте, допомагайте знайти відповідь, це вдасться з блиском. А ось якщо не просять – не лізьте з своїми порадами. Краще самі у кого-небудь їх попросите.

Бажано зробити прогулянку на свіжому повітрі, де ви можете заряджати енергією сил природи: вітру, води, землі.

У медичному відношенні день пов'язаний з кровотворною системою, зокрема, з печінкою – навантаження на неї протипоказане. Корисно проводити кровоочисні процедури. Є моркву, журавлину, буряк, горобину, гранати.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: пірит (допомагає справитися із страхом), циркон (викриває обмани і афери), авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, дає бадьорість духу).