Астропрогноз на 7 березня. Заглядаємо в майбутнє

Неділя, 7 березня 2010, 09:00
22-й місячний день. «Народження». Розберіться в своїх відчуттях і бажаннях, дозвольте собі відпустити все зайве з життя.
гороскоп

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно доб'єтеся, якщо упевнено підходитимете до їх досягнення, зберігаючи тепло в серце і позитивний погляд на життя.

У цей магічний день особливо сильні розумові здібності людини і його інтуїція. Ретельно проаналізувавши минулі досягнення і промахи, ви зможете заглянути в своє майбутнє.

Необхідна повна зосередженість на найбільш важливій для вас проблемі і пошук необхідних джерел знань для її вирішення

Проте пам'ятаєте, що отримані сьогодні знання можна використовувати тільки на благо, інакше вони обернуться проти вас. Цього дня рекомендується робити прогнози на майбутнє. Слід бути альтруїстом, вивчати інших, передавати досвід, готувати учнів, проявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячі, капризніші і агресивніші. Тому період вельми конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

Погода може спровокувати загострення запальних процесів. Щоб відчувати себе добре, не перенавантажуйте свій травний тракт, особливо перед сном. Додайте в раціон лук, часник і свіжу зелень. Їжте фрукти і овочі, що містять у великій кількості вітаміни В та С.

Самими уразливими в цей період є тазостегнові суглоби, стегна, крижі і нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травми.

У двадцять другу місячну добу рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Також це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних і фізіологічних основ того або іншого виду спорту або оздоровчої системи.

У одязі переважні розмиті, неяскраві забарвлення. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відгонить страхи, зберігає від обмов, неправедних судів, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і благополуччя в будинок).