Астропрогноз на 8 березня. День вдалих покупок

Понеділок, 8 березня 2010, 09:00
23-й місячний день. «Накопичення». День розташовує до прояву активності, причому діяти можна відразу в декількох напрямах.
гороскоп

У першу половину дня настрій у жіночої половини людства буде найдоброзичливішим, у відносинах пануватиме відвертість і прямота. А покупки можна зробити дуже швидко і вдало.

Ближче до обіду збільшиться кількість всіляких переговорів і коротких поїздок, в спілкуванні переважатиме оптимістичний, веселий настрій, потягне жартувати по приводу і без. З легкістю можна буде роздобути інформацію, пов'язану з подорожами, закордоном і освітою, чим слід скористатися.

Увечері будьте готові розлучитися з чимось вже віджилим свій вік, це дасть вам можливість рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період.

Не повинно бути ніяких сумнівів в правильності своїх дій, якщо вони благородні. Навпаки, потрібно проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах.

Рекомендується зберігати стан внутрішньої концентрації. Уникайте суєти.

Про здоров'я сьогодні потрібно піклуватися з особливою ретельністю, оскільки могутній сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або привести до різних травматичних ситуацій. Дуже
високий ступінь переломів, ударів і так далі.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

Камень дня – білий нефрит (береже від злих думок).