Астропрогноз на 9 березня. Несемо ідеї в маси

Вівторок, 9 березня 2010, 09:00
24-й місячний день. «Впорядковування». Цього дня прокидаються сили природи, що сприяють творенню.
гороскоп

Сьогодні потрібно настроїтися на роботу з ранку і до ночі. Місяць перейшов вчора пізно увечері на знак Козерога, а значить, атмосфера дня не розташовуватиме до неробства і порожнього проведення часу.

Енергія цієї місячної доби способствовуєт включенню прихованих резервів і дозволить вести продуктивнішу діяльність.

Основні слова дня – працьовитість, відповідальність, витримка і помірність. Вам потрібно буде запастися витримкою, щоб трудитися, не покладаючи рук, при цьому не боятися брати на себе відповідальність.

Люди будуть більш стримані, ніж зазвичай, тому на сентиментальність розраховувати не потрібно. У такий день добре упорядковувати все, що тільки може бути піддане цьому процесу, а також взаємодіяти з начальством і з різними організаційними структурами.

В цей час в людях виявляється потреба повчати інших, тому, управляючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення тих, що оточують в потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне розповсюдити свої ідеї в маси. Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Слід проявляти помірність в їжі, оскільки організм сьогодні просто не в змозі прийняти велику кількість пищи. Найкорисніше – вибирати меню, максимально багате вітамінами і мікроелементами. А ось про рафінований цукор і білі булки бажано забути.

У 24-й місячний день на людину може зглянутися одкровення або просто може прийти важлива інформація. Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

День хороший для лікування і зміцнення здоров'я. Можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.

Під впливом Місяця в Козероге в організмі збільшується схильність до застійних явищ, тому зростає потреба в застосуванні тонізуючих засобів, кремів і масок з біологічно активними компонентами. У повсякденному відході ефективними будуть креми, до складу яких входять солі Мертвого моря або мінеральні компоненти.

Колір дня – жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового і сірого кольорів.

Камені дня: повітряний обсидіан (сприяє ясновидінню), цитрин (приносить успіх в ризикованих справах).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.